Νικοπολίδης: Να παλέψουμε για τα δικαιώματα μας




Σε ζητήματα που άπτονται στη συνεργασία του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών με τον αντίστοιχο των καλαθοσφαιριστών (ΠΣΑΚ) αναφέρθηκε ο νέος πρόεδρος του ΠΣΑΠ, Αντώνης Νικοπολίδης.

Ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, με δήλωσή του που αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ, εκτός από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι μικρότερες κατηγορίες, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην μπασκετική ΑΕΚ, η οποία, ως γνωστόν, δεν κατάφερε να συμμετάσχει στο Κύπελλο Ελλάδας, λόγω των οικονομικών οφειλών από προηγούμενα χρόνια.


Η δήλωση του Αντώνη Νικοπολίδη στο site του ΠΣΑΚ

«Σαν πιο παλιοί και με μεγαλύτερη εμπειρία θέλουμε να βοηθάμε και να συνεργαζόμαστε με τους καλαθοσφαιριστές. Τα προβλήματα που μας απασχολούν είναι περίπου τα ίδια και έχουν να κάνουν με τα αιτήματα μας, τις συνεργασίες με τις ομάδες, τις συλλογικές σχέσεις εργασίας με τις ΠΑΕ και τις ΚΑΕ. Θέλουμε να συνεχίσουμε την καλή συνεργασία με τον ΠΣΑΚ, που μόνο θετικά αποτελέσματα μπορεί να αποφέρει για όλους μας. Το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε εμείς ως ΠΣΑΠ είναι πως δεν έχουμε καταφέρει να πείσουμε τους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές για την αναγκαιότητα του Συνδέσμου μας. Μπορεί να είναι λάθος του διοικητικού συμβουλίου, μπορεί να είναι θέμα αδιαφορίας, αλλά αυτό είναι πολύ ουσιαστικό πρόβλημα. Εκεί έχουμε εστιάσει όλη μας την προσοχή. Στο διάστημα που μεσολαβεί μέχρι τις εκλογές μας τον Μάη, επιθυμούμε να δούμε όλα τα μέλη μας πιο ενεργά. Σε αυτή την κατεύθυνση πορευόμαστε να αφυπνιστούν όλοι και να είμαστε μαζί και πιο δυνατοί.

Τα προβλήματα πρέπει να καταλάβουν όλοι πως μας αφορούν και πρέπει να σκύψουμε πάνω σε αυτά. Όπως και στον ΠΣΑΚ με την Α1, έτσι και σε εμάς με την Σούπερ Λιγκ τα μεγαλύτερα προβλήματα εστιάζονται στις μικρότερες κατηγορίες. Πολλά παιδιά αντιμετωπίζουν βιοτικά προβλήματα και οι καταστάσεις δεν είναι καθόλου ευχάριστες. Οι αθλητές που έχουν λυμένα τα προβλήματα τους πρέπει να σκύψουν πάνω από τους συναθλητές τους, Εξάλλου, τα πάντα είναι σαν μια αλυσίδα και δεν πρέπει να κλείνουμε τα μάτια και τα αυτιά μας. Στο μπάσκετ είδαμε με μεγάλη θλίψη το φαινόμενο με την ΑΕΚ, που δεν κατάφερε να αγωνιστεί στο Κύπελλο Ελλάδας. Στο ποδόσφαιρο έχουμε δει πολλάκις ομάδες να διαλύονται και παίκτες να μένουν στον δρόμο. Όλους μας στεναχωρεί αυτό, ανεξαρτήτως αν προέρχεται από άλλο άθλημα. Εμείς με τις ομάδες θέλουμε αρμονικές σχέσεις. Αυτός είναι ο σκοπός μας, όμως πρέπει να παλέψουμε για τα δικαιώματα μας».
Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 12 Οκτωβρίου 2009, 19

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...