«Έκανα ψυχανάλυση όταν έφυγε ο Φρέντυ Γερμανός»




Την Ναταλία Γερμανού είχε καλεσμένη χθες βράδυ, στην πρώτη της εκπομπή για την φετινή τηλεοπτική σεζόν, η Μαρία Σταματέρη στο «gala» στο star channel.


Η Ναταλία, μάλιστα, για πρώτη φορά αποκάλυψε ότι έκανε ψυχανάλυση για 3 ολόκληρα χρόνια όταν "έφυγε" από την ζωή ο πατέρας της Φρέντυ Γερμανός.
Η γνωστή παρουσιάστρια δεν δίστασε να πεί στην εκπομπή της Μαρίας Σταματέρη ότι νιώθει μόνη χωρίς την προστασία του πατέρα της ,χωρίς την ασπίδα του οπως την χαρακτήρισε αλλά ξεκαθάρισε οτι ωρίμασε πολύ πιό γρήγορα.
Η συγκίνηση της Ναταλίας Γερμανού, όμως, για την απώλεια του πατέρα της φάνηκε ιδιαίτερα όταν η τελευταία σύζυγός του, Μαρία Ιωαννίδου, της χάρισε τα τελευταία γυαλιά μυωπίας που φορούσε ο Φρέντυ Γερμανός.
Εκτός των άλλων, η όμορφη Ναταλία δεν δίστασε να χαρακτηρίσει τον ευατό της κ...παιδο, αφού όπως δήλωσε χαρακτηριστικά χρόνο με τον χρόνο αλλάζει, γίνεται πιο επιεικής αλλά και λιγότερο κ...παιδο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...