Ο Αρναούτογλου πάλι στον... αέρα!


Έναν άλλο Γρηγόρη ακούσαμε, αλλά αυτή τη φορά... δεν είδαμε!

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, αν και όλοι γνωρίζαμε ότι φέτος θα καθίσει να ξεκουραστεί, έκανε την ανατροπή και βγήκε πάλι στον αέρα...



Στον αέρα των ερτζιανών και συγκεκριμένα στο νέο ραδιοσταθμό του Θέμου Αναστασιάδη και Τάσου Καραμήτσου, "Θέμα FM" 98,9, κάνει κάθε μέρα εκπομπή με το Θανάση Πάτρα...

Τίτλος της εκπομπής; «Γρήγοροι και Θανάσιμοι», κάθε μέρα από τις 16:00 μέχρι τις 18:00.

Ένας Καρδιτσιώτης κι ένας Θεσσαλονικιός μοιράζονται τις εμπειρίες τους από την τηλεόραση και όχι μόνο.

Και η αλήθεια είναι ότι αν και μόλις τρεις μέρες στον αέρα, το κοινό τους προτιμάει γιατί ο Γρηγόρης συνεχίζει αυτό που γούσταραν όλοι και στον «Όμορφο Κόσμο το Πρωί»: τις φάρσες!

Γι' αυτό προετοιμαστείτε: αν σας πάρει κανείς τηλέφωνο και κάνει το βλάχο - νταλικέρη που θα έρθει να αφήσει κάτι τόνους... χαλίκια έξω από την πόρτα σας για να φτιάξουν τάχα μου το δρόμο, μη σαλτάρετε! Πείτε «Γρηγόρη», όχι... «Κορίτσι μου» - γιατί η φωνούλα του είναι λεπτή - και θα καταλάβει!

Κι επειδή ο Γρηγόρης αγαπάει την οικογένειά του, δεν αφήνει παραπονούμενο και τον αδερφούλη του, Σάκη, εκ Θεσσαλονίκης! Τον βγάζει αν όχι δυο, μία σίγουρα φορά στην εκπομπή του για να πει τι άλλο; Τον καιρό!

Και που λέτε, το περιεχόμενο της εκπομπής είναι από lifestyle μέχρι ό,τι άλλο συμβαίνει στην επικαιρότητα. Είναι μία πολύ καλή infotainment εκπομπή!

Όσο για τη Νάντια του και γιατί δεν την έχει μαζί του; Α δεν το ξέρατε; Η Νάντια Μπουλέ μπορεί επίσης να μην είναι κάπου στην τηλεόραση, κάνει όμως κι εκείνη ραδιόφωνο. Και πάλι καλά που βρήκε, να λέτε, γιατί δυσκολεύτηκε λίγο να επιστρέψει στα παλιά της λημέρια.

Εμ δε μένεις αιώνια στη μικρή οθόνη! Κανείς δεν καθιερώνεται ποτέ! Κι αν ο κόσμος «στραβώσει», γιατί μπορεί να καταλάβει ότι «την έχεις δει», τότε σε διώχνει και δεν το ‘χεις πάρει χαμπάρι!


http://panoramapress.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...