Αλλη μια αποχώρηση από την δημοσιογραφική ομάδα του Μάκη

Παραιτήθηκε χθες από την δημοσιογραφική ομάδα του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου ο δημοσιογράφος Μάνος Νιφλής ο οποίος εάν και δεν είχε χρησθεί επίσημα Αρχισυντάκτης των εκπομπών του γνωστού δημοσιογράφου στην ουσία είχε τον έλεγχο των εκπομπών.

Οι λόγοι που οδήγησαν στην αποχώρηση του Μάνου Νιφλή από την δημοσιογραφική ομάδα του Μάκη δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστοί. Λίγο πριν τον πιλότο της χθεσινής εκπομπής ο Μάνος Νιφλής βγήκε νευριασμένος από το γραφείο του Μάκη και χωρίς να χαιρετίσει τους συναδέλφους του απεχώρησε από τον σταθμό.

Επειδή ο Νιφλής έκανε κοντρόλ στις εκπομπές του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου μετά την αιφνίδια αποχώρησή του το κενό του κάλυψαν για χθες στο κοντρόλ οι Νίκος Γεωργιάδης και Λεωνίδας Καπερναράκος. Από το alter στο μισθολόγιο του οποίου ήταν ο Μάνος Νιφλής ο δημοσιογράφος ακόμα δεν έχει παραιτηθεί.

Τις επόμενες μέρες θα φανεί πόσο βαθύ είναι το χάσμα ανάμεσα σε Μάνο Νιφλή και Μάκη Τριανταφυλλόπουλο ή πρόκειται για μια συνηθισμένη ένταση πάνω στην δουλειά. Άλλωστε τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης που συγκεντρώνουν οι εκπομπές του Μάκη Τριανταφυλλόπουλο στην αρχή τουλάχιστον της τηλεοπτικής σεζόν έχουν δημιουργήσει ένα κλίμα έντασης στα γραφεία των εκπομπών του δημοφιλή παρουσιαστή.

Τις επόμενες μέρες η ηλεκτρονική μας εφημερίδα www.stifora.gr θα σας ενημερώσει για τις εξελίξεις πάνω στο συγκεκριμένο θέμα.

ΠΗΓΗ: STIFORA.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...