"Θύμα" ανελέητου πολέμου θεωρεί τον εαυτό του ο Γρηγόρης

www.stifora.gr

«Ως εδώ…».

Άστραψε και βρόντηξε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μετά από τα τελευταία δημοσιεύματα που τον θέλουν να τελειώνει πρόωρα την τηλεοπτική του καριέρα, αλλά και τη σχέση του με τη Νάντια Μπουλέ.

Ο παρουσιαστής, σύμφωνα με το περιβάλλον του, θεωρεί τον εαυτό του θύμα ενός ανελέητου πολέμου, με σκοπό να πλήξει τόσο την επαγγελματική του φήμη, όσο και την προσωπική του ζωή.

Ο Γρηγόρης, αν και μαθημένος στα παιχνίδια της δημοσιότητας και συνηθισμένος να γεμίζει πρωτοσέλιδα, αρχικά δε φάνηκε να ενοχλείται. Βλέποντας όμως την αγαπημένη του Νάντια Μπουλέ, αλλά και την οικογένεια του να προβληματίζονται, αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του.

«Είναι αποφασισμένος να προβεί ακόμα και σε μηνύσεις αν συνεχιστεί η προβολή ψευδών δημοσιευμάτων…», δηλώνει συνεργάτης του Γρηγόρη.

«Ο Γρηγόρης ανήκει στο δυναμικό του Mega και εξαρχής είχε συμφωνηθεί η εκπομπή του να ξεκινήσει στις αρχές του νέου έτους. Ποιο είναι λοιπόν το άδειασμα που δέχεται; Όσο για τη σχέση του, είναι κακό που την κρατάει για τον εαυτό του; Γιατί θα πρέπει μόνιμα να δημοσιεύει φωτογραφίες για να αποδεικνύει πως δε χώρισε…».

Γεγονός είναι πάντως πως ο Αρναούτογλου έχει κουραστεί να… απολογείται όπου σταθεί κι όπου βρεθεί για την κατάσταση της ζωής του και κυρίως να προσπαθεί να πείσει τους δικούς του ανθρώπους πως όλα είναι εντάξει, ώστε να πάψουν να ανησυχούν.

Το ίδιο φυσικά συμβαίνει και με τη Νάντια, η οποία δέχεται καθημερινά, ακόμα και στο ραδιόφωνο μηνύματα, με τα οποία οι ακροατές τη ρωτούν γιατί παράτησε τον Αρναούτογλου στα… κρύα του λουτρού.

Ο παρουσιαστής πάντως όπως εμπιστεύτηκε σε άτομα του στενού περιβάλλοντος, πιστεύει ότι όλα όσα ακούγονται για τον ίδιο, είναι κατευθυνόμενα από κάποιους που προσπαθούν να διαφημίσουν έμμεσα το νέο πρωινό εγχείρημα του Mega, χρησιμοποιώντας τον ίδιο, επειδή πουλάει.

Μάλιστα, ακούστηκε να λέει με παράπονο, ότι δε τον νοιάζει τόσο να λένε οτιδήποτε για εκείνον αρκεί να μη χτυπούν τη Νάντια. Τη Νάντια που εξακολουθεί να έχει στο πλευρό του και που το Σάββατο φρόντισε να της δείξει την αγάπη του κάνοντάς της διάφορα δώρα, σε επίσκεψή τους σε εμπορικό πολυχώρο της Αθήνας.

Όσο για τις περιορισμένες τελευταία δημόσιες εμφανίσεις τους που έδωσαν την τροφή στις κακές γλώσσες να μιλούν για χωρισμό, το ζευγάρι απαντά πως το καλοκαίρι τελείωσε και ο… κάθε καταργάρης επέστρεψε στον… πάγκο του, με περιορισμένο πλέον ελεύθερο χρόνο, τον οποίο επιλέγουν να διαθέτουν ο ένας για τον άλλον και όχι σε κοσμικές εμφανίσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...