Το δυναμικό comeback της Melanie C



Να δοκιμάσει την τύχη της στο θέατρο ετοιμάζεται η τραγουδίστρια Melanie Chisholm, η οποία έγινε γνώστη από τη συμμέτοχη της στο γνωστό pop συγκρότημα « Spice Girls».

Η Melanie C θα πρωταγωνιστήσει στο γνωστό μιούζικαλ «Blood Brothers», το οποίο θα κάνει πρεμιέρα σύντομα στο «West End» του Λονδίνου. Θα ενσαρκώσει το ρόλο της «Mrs Johnstone», της φτωχής μητέρας που αναγκάζεται να δώσει το ένα από τα δυο παιδιά της για υιοθεσία.



Η Melanie στις πρόβες της παράστασης
Η Melanie στις πρόβες της παράστασης
Η star μετά από μια μακρά περίοδο απουσίας, αποφάσισε να επιστρέψει… τόσο μέσω της θεατρικής παράστασης όσο και μέσω ενός τηλεπαιχνιδιού, που ετοιμάζει με τα υπόλοιπα μέλη του συγκροτήματος -τις Melanie Brown, Geri Halliwell, Emma Bunton και Victoria Beckham.

Το τηλεπαιχνίδι θα ονομάζεται πιθανότατα «Spice Idol» και οι τραγουδίστριες θα ψάχνουν να βρουν τις ιδανικές πρωταγωνίστριες για το μιούζικαλ που θα ανέβει στο άμεσο μέλλον με θέμα τη ζωή τους.

Οι ίδιες θα απαρτίζουν και την κριτική επιτροπή, έτσι ώστε να είναι υπεύθυνες για το αποτέλεσμα αλλά και να επιβλέπουν την όλη διαδικασία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...