ΤΟΝ ΛΙΑΓΚΑ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ Η ΣΤΑΜΑΤΕΡΗ ΣΤΟ GALA


Η εκπομπή «Gala» και η Μαρία Σταματέρη φιλοξενούν αυτή την Κυριακή τον δημοσιογράφο – παρουσιαστή Γιώργο Λιάγκα. Μέσα από φθινοπωρινές εικόνες, με φόντο το πανέμορφο Ναύπλιο ο Γιώργος Λιάγκας ανοίγει την καρδιά του και μιλά τόσο για τα επαγγελματικά όσο και τα προσωπικά του σχέδια.


- «Είμαι παιδί του Star» παραδέχεται κάνοντας έναν απολογισμό που αφορά στα επαγγελματικά του και συνεχίζει:

- «Ο πολύς κόσμος με έμαθε μέσω του Star. Πέρασα έξι εκπληκτικά χρόνια στο κανάλι... αισθάνομαι ότι θα γίνει ένας κύκλος και κάποια στιγμή θα ξαναγυρίσω στο Star, το πιστεύω αυτό...».



Σε ερώτηση της Μαρίας Σταματέρη για το αν τον έχει κερδίσει όλα αυτά τα χρόνια το lifestyle, ο γνωστός παρουσιαστής απαντά:

- «Είμαι άνθρωπος έντονα πολιτικοποιημένος από πιτσιρικάς, δηλ. στο Πολυτεχνείο ασχολιόμουνα με τα κοινά, στο ραδιόφωνο κάνω την πλάκα μου με τα ακραία lifestyle θέματα, αλλά θα πω και την πολιτική μου άποψη. Αισθάνομαι ότι αυτό το λεγόμενο lifestyle δεν είναι κάτι κακό, είναι η καθημερινότητά μας τελικά...».



Στην προσωπική του ζωή δηλώνει ερωτευμένος και έτοιμος να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με την αγαπημένη του Φαίη Σκορδά.

- «Η Φαίη είναι ένας άνθρωπος με τον οποίο έχω επιλέξει να ζω μαζί. Όσο για τον γάμο, κάποια στιγμή θα γίνει κι αυτό. Κάνουμε κοινά όνειρα για το μέλλον. Είναι πράγματα που είναι πολύ σημαντικά για εμάς, μοναδικά... Η σχέση μας είναι έντονη, γεμάτη πάθος και αγάπη».



Επιπλέον ο Γιώργος Λιάγκας αποκαλύπτει για πρώτη φορά στη Μαρία Σταματέρη, το «χαϊδευτικό» με το οποίο τον αποκαλεί η σύντροφός του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...