Koριτσάκι περιμένει η Gisele!




Poζ πρέπει να αρχίζει να βάφει το δωμάτιο, το διάσημο μοντέλο Gisele Bundchen, καθώς φήμες θέλουν το μοντέλο να περιμένει κοριτσάκι.

Η 29χρονη βραζιλιάνικης καταγωγής Gisele, η οποία είναι παντρεμένη με τον αμερικανό ποδοσφαιριστή Tom Brady, είχε δηλώσει ότι ήθελε να γεννήσει κοριτσάκι από όταν ήταν μικρή.

Πηγές αναφέρουν στο αμερικάνικο περιοδικό «Life and Style» ότι η Gisele φτιάχνει ήδη το παιδικό δωμάτιο, το οποίο θα βρίσκεται δίπλα από το δωμάτιο της νταντάς, και πως η κούνια που θα χρησιμοποιήσει για το μωρό είναι η κούνια που κοιμόταν η μαμά της όταν ήταν μωρό, μετά η ίδια και τώρα το μωρό της.

Είχε εκμυστηρευτεί σε δικό της άτομο, πως έτσι είναι η παράδοση της οικογένειάς της.

Η Gisele, η οποία θα γεννήσει τον Δεκέμβρη, νόμιζε ότι θα κάνει αγοράκι και του είχαν βρει ακόμα και όνομα (Gabriel), τα σχέδια όμως άλλαξαν και έτσι το γνωστό μοντέλο θα αρχίσει να βάφει το δωμάτιο ροζ!

Ο Tom έχει ήδη έναν γιο δυο χρόνων από την πρώτη του γυναίκα, την ηθοποιό Bridget Moynahan, αλλά όπως έχει δηλώσει είναι προετοιμασμένος για να γίνει και δεύτερη φορά πατέρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...