NΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ!!!!!!!!!!!!!!






Έκπληξη έχει προκαλέσει στην Ζακυνθινή κοινωνία η είδηση, πως άγνωστοι έκαψαν την ελληνική σημαία στο 1ο Γυμνάσιο, κατά τη διάρκεια της κατάληψης!

Το γεγονός επιβεβαίωσε ο διευθυντής του 1ου Γυμνασίου, Γιάννης Κοπανάς, ο οποίος τόνισε πως αναζητούνται εκείνοι που το έπραξαν.

«Πληροφορηθήκαμε ανεπίσημα από μερικά παιδιά ότι κάποιοι είχαν κατεβάσει την ελληνική σημαία, κατά τη διάρκεια της κατάληψης, και την είχαν κάψει.

Δεν γνωρίζουμε αν ήταν εξωσχολικοί ή μαθητές, όμως επισημαίνω ότι έχουν ξεκινήσει ανακρίσεις, ούτως ώστε να βρούμε τους υπαίτιους αυτής της αποτρόπαιας πράξης.

Τα 15μελή του 1ου Γυμνασίου και του 1ου Λυκείου, ανέφεραν ότι δεν ξέρουν ποιοι είναι εκείνοι που βεβήλωσαν τη σημαία και πρόσθεσαν ότι καταγγέλλουν το γεγονός.

Υπογράμμισαν, μάλιστα, ότι θα αγοράσουν καινούρια σημαία με δικά τους χρήματα. Ο πρόεδρος του 15μελούς του Λυκείου, μας δήλωσε ότι βρήκε τη σημαία, στην οποία είχαν δημιουργηθεί τρεις τρύπες με αναπτήρα ή με τσιγάρο!

Δεν έχουμε ζητήσει ακόμη τη συνδρομή του Εισαγγελέα και της Αστυνομίας, επειδή το γεγονός έγινε εντός του σχολείου.

Σε περίπτωση, όμως, που δεν καταφέρουμε να βρούμε τους υπεύθυνους, τότε είμαστε διατεθειμένοι να ζητήσουμε τη βοήθεια των ανακριτικών Αρχών.

Το θέμα αυτό δεν πρόκειται να μείνει έτσι.

Θα υπάρξει παραδειγματική τιμωρία. Η σημαία είναι το σύμβολό μας, για το οποίο έχουν δώσει τη ζωή τους χιλιάδες πρόγονοί μας.

Προσπαθούμε να μεταδώσουμε το μήνυμα αυτό και στα παιδιά, τα οποία θα μας βοηθήσουν για να βρούμε τον ένοχο» σημείωσε ο κ. Κοπανάς.

imerazante.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...