Παρακoλουθούσαν το Α.Τ οι τρομοκράτες - Διαλυμένη η αστυνομία-ντόνατς



EBAΛΑΝ ΔΟΚΙΜΗ ΚΟΠΕΛΙΤΣΑ ΝΑ ΦΥΛΑΕΙ ΕΝΑ Α.Τ.

ΧΑΒΑΛΕΣ ΣΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΤΗΣ ΒΑΡΔΙΑΣ

ΒΑΛΤΕ ΤΟΥΣ ΣΟΥΖΑ ΟΠΩΣ ΣΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ


Τα τελευταία στοιχεία δείχνουν ότι τους παρακολουθούσαν τους αστυνομικούς στο Α.Τ. Αγίας Παρασκευής. Δυστυχώς έβλεπαν οι τρομοκράτες ότι γινόταν χαβαλές στην αλλαγή της βάρδιας και γιαυτό βρέθηκαν 6-7 αστυνομικοί σε ένα σκοπό.
Είναι κατάντια να βάζουν ένα κοριτσάκι 20 ετών να φυλάει ένα Α.Τ με 20 μαντραχαλέους. Δόκιμη αστυνομικός είναι η Ψυχογιού. Η αλλαγή γίνεται εντός του τμήματος και όχι έξω από το Α.Τ. σε στυλ χαβαλέ. ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ οι αστυνομικοί αλλά το γεγονός ότι...

η αστυνομία και το αρχηγείο δεν τους έδωσε να καταλάβουν ότι πρέπει να είναι σούζα γιατί είναι όλοι εν δυνάμει....θύματα.

Βγαίνει ο Καμμένος και λέει ότι φταίει το ΠΑΣΟΚ που δεν έχει αρχηγό και δεν είπε κουβέντα που η Ν.Δ παρέδωσε χαβαλεδιάρικη και διαλυμένη αστυνομία!
Τα νέα παιδιά δεν είχαν καταλάβει τι γίνεται. Νόμιζαν ότι τα Α.Τ είναι για μηνύσεις και για παράβολα. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ έπρεπε να τους είχαν κάνει. Σαν τα στρατόπεδα. Άντε πήγαινε κάνε την μαγκιά σε σκοπό στρατοπέδου να δεις για πότε θα πέσουν πυροβολισμοί.

Διέλυσαν την αντιτρομοκρατική και ο Παυλόπουλος έμενε πάντα στην θέση του.

ΤROKTIKO

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...