Και Star και Μητέρες!

Η μητρότητα τους πάει πολύ. Ο λόγος για τις πολύτεκνες πλέον Angelina Jolie και την Heidi Klum. Μερικές εβδομάδες ύστερα από την φιλανθρωπικές αποστολές της Angelina στο Iraq και στην Somalia, συνοδευόμενη από τον γιο της, Maddox, η πρωταγωνίστρια του “Tomb Raider” εθεάθη σε super-market της Γαλλίας, όπου αγόραζε παιχνίδια για τον πρωτότοκο γιο της.

Η Angelina Jolie σε οικογενειακές στιγμές
Ο κοσμοπολίτικος τρόπος ζωής της δεν φαίνεται να την απασχολεί ιδιαίτερα. Πηγές λένε ότι ο σύντροφός της, Brad Pitt, την αποκαλεί «σκληροπυρηνική», καθώς δεν ξεχνά να αγοράζει κάθε είδους δωράκια για τα έξι πλέον παιδιά της. Παράλληλη πορεία ακολουθεί και το super model Heidi Klum, που ψυχαγωγεί τα παιδιά της με ποικίλες δραστηριότητες. Λίγες μέρες μετά τα βραβεία Emmys, όπου παραβρέθηκε και για άλλη μια φορά έκλεψε τις εντυπώσεις με την συγκλονιστική της παρουσία, ο φακός την απαθανάτισε να παίρνει τα παιδιά της από μάθημα πολεμικών τεχνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...