Τζόρβας: "Δέχθηκα αρκετές σφαίρες στην πλάτη και στα πόδια"



ο γεγονός ότι δέχθηκε σφαίρες από αεροβόλο όπλο κατά τη διάρκεια του αγώνα στο
Ο διεθνής γκολκίπερ, μιλώντας στον "Sentra 103,3", τόνισε πως δεν είναι φαντασία όσα ισχυρίζεται καθώς μάρτυρας αποτελούν οι μώλωπες στο σώμα του, όμως υποστήριξε πως...




...εκρηκτική ατμόσφαιρα δεν επηρέασε την απόδοση των παικτών.

Αναλυτικά, ανέφερε:

"Θέλω να ξεκαθαρίσω ορισμένα πράγματα, γιατί έχει δημιουργηθεί κλίμα για τη φύση του όπλου. Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού έκανα παρέμβαση στον διαιτητή, του έδειξα την πλάτη μου και του είπε ότι κάτι με καίει.

Δέχθηκα αρκετές σφαίρες και στην πλάτη και στα πόδια και οι μώλωπες αποτελούν αδιάψευστο μάρτυρα. Δεν είναι φαντασία και δεν προσπαθούμε να δικαιολογηθούμε. Σε αυτό το γήπεδο και με αυτή την ομάδα γίνονται πράγματα που φέρνουν το ποδόσφαιρο πολλά χρόνια πίσω".

Για το αν ασχολήθηκαν με το θέμα του στα αποδυτήρια, στο ημίχρονο: "Στο ημίχρονο μπήκαμε να ηρεμήσουμε και να συγκεντρωθούμε για το δεύτερο. Δεν είπαμε κάτι για το περιστατικό. Μόλις τελείωσε το παιχνίδι, δεν είχα συνειδητοποιήσει τι είχε συμβεί, αλλά όταν έβγαλα την μπλούζα είδα δύο μώλωπες. Δημιουργήθηκαν συνειρμοί και είδα και τους μώλωπες στα πόδια".

Για το αν τους επηρέασε αγωνιστικά το περιστατικό: "Δεν μας επηρέασε. Για να μιλήσω προσωπικά, έχω το μυαλό αποκλειστικά στο παιχνίδι. Θα μπορούσα να δημιουργήσω πρόβλημα, να πέσω κάτω, να κάνω καραγκιοζιλίκια και να πούμε ότι φεύγουμε".

Για το αν τους επηρέασε η καθυστέρηση στο πούλμαν: "Δεν θέλω να πω το παραμικρό σαν δικαιολογία. Δεν μου αρέσουν και το έχω αποδείξει. Όταν έχεις να κάνεις με ένα ντέρμπι, γνωρίζει ότι μπορούν να συμβούν τέτοια πράγματα. Σίγουρα σε αποσυντονίζει το να είσαι καθηλωμένος σε ένα πούλμαν για παραπάνω από μιάμισι ώρα και να περιμένεις να δεις τι θα γίνει".

Για το αν εξετάστηκε από τον γιατρό: "Φυσικά και με εξέτασε και υπάρχουν και φωτογραφίες. Ο κύριος Μώραλης είπε ότι οι ισχυρισμοί μου ήταν ψεύτικοι. Δεν μπορεί, όμως, να περάσει τέτοιο αντικείμενο στη θύρα των οργανωμένων, όπου γίνεται εξονυχιστικός έλεγχος".

Για την ομιλία του Νικόλα Πατέρα στην προπόνηση της Δευτέρας: "Σίγουρα δεν παρουσιαστήκαμε, όπως έπρεπε. Δεν είμαστε απαράδεκτοι. Κάναμε προσπάθεια στο πρώτο ημίχρονο, δεχθήκαμε όμως ένα πραγματικά απαράδεκτο γκολ, αποσυντονιστήκαμε τελείως, ο Ολυμπιακός πήρε θάρρος, πέτυχε και δεύτερο και τελείωσε το παιχνίδι".

Για το αν τους έλειπε ο τσαμπουκάς, όπως είπε ο πρόεδρος της ΠΑΕ: "Για το συγκεκριμένο παιχνίδι, ίσως να έλειπε λίγο πάθος. Μην ξεχνάτε, όμως, ότι η ομάδα ερχόταν από ένα σερί καλών αποτελεσμάτων. Κάποια στιγμή θα έχανε και δυστυχώς έχασε στο ντέρμπι. Πρέπει να διατηρήσουμε την ισορροπία μας και να κερδίσουμε τα επόμενα παιχνίδια. Μας ενδιαφέρει το αποτέλεσμα, κοιτάμε πάντα να παίρνουμε τη νίκη, ενώ το σερί των παιχνιδιών Τετάρτη, Κυριακή σε Ελλάδα και Ευρώπη, κάπου είχε φέρει και τον παράγοντα κόπωση".

http://www.goal.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...