ΦΑΝΗΚΕ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ

«Φάνηκε ο καλύτερος»

Καθοριστική ήταν η παρουσία του κόσμου του Ολυμπιακού για την έκβαση του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με τον Γιώτη Τσαλουχίδη, ο οποίος στάθηκε στο πρώτο γκολ του Μήτρογλου.
Ο παλαίμαχος άσος του Ολυμπιακού με δηλώσεις του στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 αρχικά είπε: «Ήταν ένα παιχνίδι που χωρίστηκε σε δύο ημίχρονα. Στο πρώτο μέρος ο Ολυμπιακός δεν ήταν καλός, αλλά δεν πιέστηκε από τον Παναθηναϊκό. Στην επανάληψη ο Ολυμπιακός ήταν πολύ καλύτερος και δεν άφησε περιθώρια στον αντίπαλο. Το σκορ θα μπορούσε να ήταν και μεγαλύτερο. Σημαντικό ρόλο έπαιξε το γκολ του Μήτρογλου στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου. Επίσης, η παρουσία του κόσμου βοήθησε τους παίκτες του Ολυμπιακού, που διψούσαν περισσότερο για τη νίκη. Κάποια στιγμή ο Παναθηναϊκός ισορρόπησε το παιχνίδι, αλλά φάνηκε σαν να μην έχει δυνάμεις να απειλήσει τον Ολυμπιακό».

Όσο για τις επιλογές του Χενκ Τεν Κάτε τόνισε: «Στο συγκεκριμένο παιχνίδι ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να αξιοποιήσει κάποιους άλλους παίκτες. Δεν μπορείς να έχεις εκτός τον Λέτο, που θέλει να δείξει κάτι παραπάνω και μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα. Ο Σαλπιγγίδης είναι μαχητής και όταν θέλεις να δημιουργήσεις πρόβλημα, ρισκάρεις και δεν τον βγάζεις εκτός. Έκανε λάθος ο Τεν Κάτε στις συγκεκριμένες περιπτώσεις. Ο Παναθηναϊκός έχει ένα λάθος στο παιχνίδι του: συνέχεια παίζει με ψηλές πάσες και “καταδικάζει” τον Σισέ. Είναι παίκτης που μπορείς να εκμεταλλευθείς, αλλά συνεχώς παίζουν ανορθόδοξα. Ο Τεν Κάτε δεν κατάλαβε ότι ο Ζαϊρί δημιουργούσε προβλήματα και δεν προσπάθησε να τον ανακόψει».

Τέλος ο παλιός άσος των «ερυθρολεύκων» συμπλήρωσε: «Μέχρι στιγμής άλλαξε η βαθμολογία, μετά το χθεσινό παιχνίδι. Ο δρόμος είναι πολύς μακρύς. Ειπώθηκαν πολλά το προηγούμενο διάστημα, αλλά μέσα στο γήπεδο φάνηκε η καλύτερη ομάδα. Ο Ολυμπιακός έδειξε ότι είναι καλύτερος. Όταν κάνεις δηλώσεις, πρέπει να έχει στο μυαλό σου ότι εκτίθεσαι. Σίγουρα δεν διορθώθηκαν όλα τα προβλήματα του Ολυμπιακού. Θέλει ενίσχυση και αν κάνει τις κατάλληλες κινήσεις τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, θα βελτιωθεί περισσότερο. Είναι λάθος να αποκτηθούν τώρα περισσότεροι από δύο ποδοσφαιριστές. Χρειάζεται ακόμη ένας επιθετικός κλάσης, αν και ο Μήτρογλου δείχνει ότι ανεβαίνει και είναι καλύτερος. Αν το δεύτερο γκολ το έβαζε ένας ξένος, τότε τι θα λέγαμε; Χρειάζεται, επίσης, ένας παίκτης για τα πλάγια, αφού ο Γκαλέτι είναι τραυματίας».
http://www.gazzetta.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...