LIVE από το ΣΕΦ


-Υπό το βλέμμα του προέδρου του ΕΣΑΚΕ, Βασίλη Οικονομίδη, θα διεξαχθεί η αποψινή «μάχη». To «παρών» στο ΣΕΦ δίνει κι ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Γιόνας Καζλάουσκας.

-Στις 9.36μ.μ. ήταν η σειρά του Ολυμπιακού να πατήσει στην κεντρική σάλα του σταδίου. Ούτε λόγος για...



...αποθέωση, αφού ο κόσμος ακόμα βρίσκεται καθ' οδόν από το γειτονικό «Γ. Καραϊσκάκης».

-Στις 9.30μ.μ. ο Παναθηναϊκός κάνει εκ νέου την εμφάνισή του στο παρκέ για το καθιερωμένο, πλέον, ζέσταμα. Ελάχιστες οι αποδοκίες, άλλωστε, ελάχιστος κι ο κόσμος μέχρι στιγμής. Όχι περισσότεροι από 500...

-Στο Φάληρο έχουν βρεθεί και οι Σαρούνας Γιασικεβίτσιους και Μιλένκο Τέπιτς, οι οποίοι, ωστόσο, δεν θα μπορέσουν να βοηθήσουν την ομάδα τους, λόγω τραυματισμού (σ.σ. ο Δημήτρης Βεργίνης στη 12άδα αντί του Σέρβου φόργουορντ).

-Με ολιγόλεπτη καθυστέρηση (περίπου 10 λεπτά) θα γίνει τζάμπολ της αναμέτρησης, συνέπεια της αργοπορημένης έναρξης του ποδοσφαιρικού ντέρμπι.

-Στις 8.54μ.μ. οι παίκτες του Παναθηναϊκού βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο του ΣΕΦ για την πρώτη προθέρμανσή τους.

-Περίπου μιάμιση ώρα πριν το πρώτο τζάμπολ και στις εξέδρες του ΣΕΦ βρίσκονται μόλις... δέκα φίλαθλοι (μετρημένοι).

-Στις 8.33μ.μ. ένας... παλιός έρχεται να κάνει παρέα στους Μπέβερλι και Κλέιζα. Ο λόγος για τον -αναγεννημένο τη φετινή χρονιά- Τζος Τσίλντρες.

-Στις 8.29μ.μ. ο Πάτρικ Μπέβερλι, που επιστρέφει στην Α1 αντί του Βον Γουέιφερ, θα βγει στον αγωνιστικό χώρο για τα πρώτα αναγνωριστικά σουτ της βραδιάς. Λίγο αργότερα θα κάνει την εμφάνισή του κι ο Λίνας Κλέιζα.

-Στις 8.27μ.μ. και χωρίς προβλήματα έκανε την άφιξή της στο φαληρικό στάδιο η αποστολή του Παναθηναϊκού.

-Στις 8.11μ.μ. ο Γιάννης Μπουρούσης θα βγει στο παρκέ να πει κάτι στον Λουκά Μαυροκεφαλίδη. Δευτερόλεπτα αργότερα αμφότεροι θα αποσυρθούν στα αποδυτήρια.

-«Ηγουμενίτσα», «Τολό», Μεγαλόπολη» και «Τιθορέα» τα πρώτα πανό στο φαληρικό στάδιο.

-Δύο ώρες πριν από το τζάμπολ και ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης είναι ο μόνος που ακούγεται στο άδειο ΣΕΦ. Ο σέντερ του Ολυμπιακού δοκιμάζει το χέρι του και στις δύο μπασκέτες.

-Οι άντρες της αστυνομίας έχουν ήδη πάρει τη θέση τους στον περιβάλλοντα χώρο του ΣΕΦ, παρότι το ποδοσφαιρικό ντέρμπι στο διπλανό «Γ. Καραϊσκάκης» έχει, για την ώρα, τραβήξει εκεί όλο τον κόσμο.

-Η αναμέτρηση της περσινής κανονικής περιόδου στο ΣΕΦ είχε βρει νικητή τον Ολυμπιακό δια χειρός Παναγιώτη Βασιλόπουλο, o οποίος με lay up στα -3.3'' είχε κάνει το τελικό 77-75.

-Η αποψινή είναι η 16η συνάντηση μεταξύ των δύο «αιωνίων» από την ημέρα που βρέθηκε στο «τιμόνι» του Ολυμπιακού ο Παναγιώτης Γιαννάκης. Από τον Φεβρουάριο του 2008 οι «ερυθρόλευκοι» μετρούν 5 νίκες και ο Παναθηναϊκός 10.

http://www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...