Οι λαμπεροί γάμοι του 2009!




Μία λαμπερή χρονιά γεμάτη λαμπερούς γάμους ήταν τους star του εξωτερικού το 2009!

Ιανουάριος



Ποδαρικό στους διάσημους γάμους του 2009 έκανε η τραγουδίστρια των Βlack Eyed Peas, Fergie, η οποία παντρεύτηκε τον καλό της, Josh Duhamel, σε μία κλειστή τελετή στο Malibu τις πρώτες ημέρες του 2009. Ωστόσο, τα πρώτα σύννεφα δεν άργησαν να φανούν, αφού σύντομα φούντωσαν οι φήμες ότι ο Duhamel απάτησε την τραγουδίστρια. Πάντως οι δυο τους δηλώνουν ότι είναι καλά. Ο νέος χρόνος θα δείξει!

Φεβρουάριος



Το αποκατέστησε το κορίτσι ο Harrison Ford. Ο κινηματογραφικός Indiana Jones, παντρεύτηκε την επί επτά χρόνια αγαπημένη του, ηθοποιό Calista Flockhart.



Πιο ρομαντικοί, η ηθοποιός Salma Hayek και ο επιχειρηματίας Francois Henri-Pinault παντρεύτηκαν στην πόλη του Έρωτα, στο Παρίσι, ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου.



Την ίδια μέρα επέλεξε για τον γάμο της με τον μπασκετμπολίστα Marko Jarić και το μοντέλο Αdriana Lima.



Μέσα στον Φεβρουάριο, με τα δεσμά του γάμου ενώθηκε σε μία μυστική τελετή στην Santa Monica και το μοντέλο Gisele Bundchen με τον εκλεκτό της καρδιάς της, Tom Brady.

Μάρτιος



Με παπά και με κουμπάρο, σε μία γραφική παραλία και παρουσία της πρώην συζύγου του, παντρεύτηκε ο ηθοποιός Bruce Willis το μοντέλο Emma Heming.

Απρίλιος



Ο γάμος άρεσε πολύ στην Gisele Bundchen και τον Tom Brady που αποφάσισαν να ξαναπαντρευτούν! Μετά την κλειστή τελετή που έκαναν στην Santa Monica τον Φεβρουάριο, ξαναπαντρεύτηκαν, αυτή την φορά παρουσία 40 συγγενών και φίλων.



Τον Απρίλιο παντρεύτηκε και ο τενίστας Roger Federer. Ο γάμος του με την Mirka Vavrinec έγινε στην γενετήρια του Federer στην Ελβετία.

Ιούνιος



Τον Ιούνιο επέλεξε για να παντρευτεί το πρώην κουνελάκι, Kendra Wilkinson τον ποδοσφαιριστή Hank Baskett. Ο γάμος έγινε -που αλλού;- στο Playboy Μansion.



Με τα δεσμά του γάμου ενώθηκε με την καλή του, γυμνάστρια Carly Zucker και ο ποδοσφαιριστής της Chelsea, Joe Cole.

Ιούλιος



Στα 72 του αποφάσισε να παντρευτεί ο Robert Redford. Η εκλεκτή ήταν η 51χρονη Sibylle Szaggars. Οι δυο τους παντρεύτηκαν παρουσία μόνο 30 εκλεκτών φίλων.

Αύγουστος



Τον σκηνοθέτη Paul WS Anderson παντρεύτηκε σε μία λιτή τελετή το μοντέλο και ηθοποιός Milla Jovovich, στο σπίτι τους στο Beverly Hills.



Τον ίδιο μήνα ο Mark Wahlberg παντρεύτηκε την επί χρόνια φίλη του Rhea Durham.

Σεπτέμβριος



Έξι εβδομάδες σχέσης ήταν αρκετές για να καταλάβει η Khloe Kardashian τον ποδοσφαιριστή φίλο της Lamar Odon.



Στην Γαλλία παντρεύτηκε τον Βρετανό φίλο της η ηθοποιός Claire Danes.

Νοέμβριος



Το πρώην μέλος των Τake That, ο τραγουδιστής Mark Owen, παντρεύτηκε την επί χρόνια φίλη του Emma Ferguson στις 8 Νοεμβρίου.

Δεκέμβριος



Ο μεγαλύτερος από τους Jonas brothers, o 22χρονος Kevin παντρεύτηκε την φίλη του, πρώην κομμώτρια, Danielle Deleasa, σε μία λαμπερή τελετή σε έναν γραφικό πύργο έξω από την Νέα Υόρκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...