Φονικό στο Μπουρνάζι με 7 πιστολιές


Ντίνα Καραμάνου

Μαφιόζικη εκτέλεση με θύμα έναν επιχειρηματία αργά το απόγευμα στο Μπουρνάζι.

Στις 7:45 ακριβώς, ένας φαλακρός άνδρας, ο οποίος φορούσε μαύρα, μπήκε μέσα στην ταβέρνα Kreas Bar, στην οδό Τεύθιδος 5.


Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της zougla.gr, ο άνδρας κρατούσε μία μαύρη σακούλα, μέσα από την οποία έβγαλε ένα όπλο.





Ο άγνωστος, ο οποίος δεν είχε καλυμμένο το πρόσωπό του, πλησίασε ένα από τα τραπέζια, όπου κάθονταν δύο άνδρες και σημάδεψε τον έναν από αυτούς.

Εκεί, μέσα στον κόσμο, άρχισε να τον πυροβολεί από κοντινή απόσταση. Ο άγνωστος πυροβόλησε επτά φορές. Έξι από τις σφαίρες βρήκαν το θύμα στο θώρακα και την κοιλιακή χώρα. Ο άνδρας έπεσε αιμόφυρτος στο πάτωμα, ενώ οι υπόλοιποι θαμώνες έμειναν να κοιτάζουν παγωμένοι το δράστη, ο οποίος έφυγε.

Όπως έγινε γνωστό αργότερα, το θύμα λεγόταν Νεκτάριος Κατσουλώτος και ήταν ένας από τους ιδιοκτήτες της ταβέρνας.

Στο σημείο έφτασαν άμεσα δυνάμεις της Αστυνομίας και απέκλεισαν την περιοχή. Λίγη ώρα αργότερα, επιτόπου έφτασε και ιατροδικαστής.

Συγκλονιστική ήταν η στιγμή, όταν στον τόπο του εγκλήματος έφτασε ο συνεργάτης του Κατσουλώτου.




Η Αστυνομία εξετάζει την κασέτα από την κάμερα του κλειστού κυκλώματος, που κατέγραψε τη στιγμή της δολοφονίας και τα χαρακτηριστικά του δράστη.

Αυτή η εν ψυχρώ εκτέλεση προκαλεί πολλά ερωτήματα, αφού έγινε μία ώρα που στη συγκεκριμένη περιοχή υπάρχει μεγάλη κινητικότητα.

Μάλιστα, ακόμα μεγαλύτερη εντύπωση προκαλεί το γεγονός, ότι ο δράστης δεν είχε καλυμμένο το πρόσωπό του, με αποτέλεσμα να δουν όλοι οι θαμώνες, αλλά και οι γείτονες που άκουσαν τους πυροβολισμούς, τα χαρακτηριστικά του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...