Τον κατηγορούν για ασέλγεια σε βάρος ανήλικων




Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε χθες ο 39χρονος ασφαλιστής από την Πάτρα που κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος δύο ανήλικων Ρομά.

Κατά την απολογία του στον ανακριτή, ο 39χρονος ισχυρίστηκε ότι βρήκε τους δύο ανήλικους Ρομά τυχαία στο δρόμο, όταν το ένα από τα δύο παιδιά, είχε πέσει σε φρεάτιο και το άλλο προσπαθούσε να το βγάλει. Σταμάτησε για να βοηθήσει και όταν το έκανε, τα παιδιά του ζήτησαν να τους δώσει 5 ευρώ.

Σύμφωνα με όσα ισχυρίστηκε, ακολούθως πήγε στο σπίτι του, και έκπληκτος ανακάλυψε αργότερα ότι οι γονείς των ανηλίκων είχαν κάνει καταγγελία εναντίον του.

Η υπόθεση ήρθε στο φως όταν ένα από τα δυο παιδιά αποκάλυψε στη μητέρα του που βρήκε τα χρήματα. Συνοδευόμενοι από τους γονείς τους οι δυο ανήλικοι κατήγγειλαν το περιστατικό στο 4ο αστυνομικό τμήμα και στη συνέχεια στην ασφάλεια Πάτρας που διερευνά την υπόθεση.

Ο 39χρονος αρνείται κατηγορηματικά τα όσα του καταλογίζουν ενώ έχει ήδη παραγγελθεί ιατροδικαστική εξέταση και εξέταση DNA στα προσωπικά αντικείμενα των παιδιών.

Πηγή: thebest.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...