«Έτοιμος να προσφέρω!»


Ολοκληρώθηκε σήμερα η μεταγραφή του Τρεζόρ Λομάνα Λούα Λούα στον Ολυμπιακό, με τον Αφρικανό ν' υπογράφει το νέο του συμβόλαιο του στους «ερυθρόλευκους», όπως σας είχε αναφέρει από χθες το gazzetta.gr. Στις πρώτες του δηλώσεις ο άσος των πρωταθλητών Ελλάδας δήλωσε έτοιμος να προσφέρει...



Λούα Λούα και με τη... βούλα!

Ο Αφρικανός άσος, Λούα Λούα είχε σήμερα το προγραμματισμένο ραντεβού με τον Γιάννη Χρυσικόπουλο, όπου επικύρωσε και επίσημα την συμφωνία του με τον Ολυμπιακό και ακολούθως ανακοινώθηκε. O Κογκολέζος επιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας έξι μηνών με την προοπτική επέκτασης της συνεργασίας και έτσι αποτέλεσε την πρώτη μεταγραφή του Ολυμπιακού για το 2010.

Ο Λούα Λούα προσήλθε στα γραφεία στις 11.15 το πρωί. Το ραντεβού πάντως είχε προαναγγελθεί για τις 10. Η συνάντηση των δύο πλευρών ξεκίνησε λίγο μετά τις 11.30 και τελείωσε λίγο μετά τη 1.30 το μεσημέρι. Σ' αυτήν ρυθμίστηκαν όλες οι λεπτομέρειες της συνεργασίας. Επίσης όπως διέρρευσε οι πρωταθλητές Ελλάδας δεν πρόκειται να κινηθούν για κάποιον άλλο φορ αυτήν την μεταγραφική περίοδο.

Η ανακοίνωση

Σήμερα το μεσημέρι ο Ολυμπιακός εξέδωσε την εξής ανακοίνωση για τον Λούα Λούα: Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει τη συμφωνία της, για έξι μήνες με οψιόν ανανέωσης δύο ετών, με τον ποδοσφαιριστή Τρεζόρ Λομάνα Λούα Λούα.

Θυμίζουμε πως ο 28χρονος διεθνής είχε αγωνιστεί στους «ερυθρόλευκους» και την περίοδο 2007-08, προερχόμενος από την Αγγλία και την Πόρτσμουθ, ενώ στη συνέχεια παραχωρήθηκε στην Αλ Αραμπί του Κατάρ. Τους τελευταίους μήνες είχε μείνει χωρίς ομάδα και, μετά από ολιγοήμερη δοκιμή στις προπονήσεις του Ολυμπιακού, κρίθηκε ότι είναι σε θέση να βοηθήσει και επέστρεψε στον Πειραιά, μετά από 1,5 χρόνο.

Τι δήλωσε

Εξερχόμενος των γραφείων της ΠΑΕ Ολυμπιακός ο Λούα Λούα επισήμανε: «Πρώτα απ' όλα θέλω να πω ότι δεν έπρεπε να φύγω από την ομάδα. Από την μεριά μου θέλω να βοηθήσω όσο το δυνατόν περισσότερο. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για την ομάδα.

Ο πρόεδρος και όλο το προσωπικό της ομάδας, μου συμπεριφέρθηκαν πολύ καλά και τους ευχαριστώ. Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα. Πέρασε καιρός όμως τώρα είμαι εδώ και ανυπομονώ να βοηθήσω την ομάδα να πάρει τον τίτλο. Θα δουλέψω σκληρά για να τα καταφέρω.

Όλοι μας θέλουμε να κάνουμε καλά παιχνίδια και να δώσουμε χαρά στους φιλάθλους μας. Προσωπικά είμαι πανέτοιμος να γυρίσω στην δράση και να προσφέρω. Είμαι έτοιμος να παίξω, αρκεί να δουλέψω λίγο ακόμη την φυσική μου κατάσταση».

gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...