Φήμες για Ριέρα


Ο Ολυμπιακός πάγωσε το θέμα του Μπεν Αρφά, όπως σας ενημέρωσε από χθες το gazzetta.gr, και πλέον κοιτάει αλλού. Φήμες για τον Αλμπερτ Ριέρα της Λίβερπουλ και τον Ελίας.Ο Σίτο Ριέρα αγωνίζεται στο ελληνικό πρωτάθλημα με την φανέλα...


του Πανιωνίου και δεν αποκλείεται ο αδερφός του να του κάνει παρέα μετακομίζοντας από τη Λίβερπουλ στον Ολυμπιακό. Τις τελευταίες ώρες υπήρχε έντονη φημολογία για τον Ισπανό μέσο που δεν είναι βασικός στους «κόκκινους» αλλά έχει ακόμα 2,5 χρόνια συμβόλαιο με το σύλλογο του «Άνφιλντ». Ο διεθνής άσος φέρεται να είναι υπό παραχώρηση αλλά δεν είναι σίγουρο ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα κάνουν κρούση στην αγγλική ομάδα για να τον αποκτήσουν καθώς πέρσι δεν τα βρήκαν για τον Σεμπαστιάν Λέτο. Επίσης, δεν γνωρίζει κανείς πως θα φαινόταν στον Ριέρα να συνεχίσει την καριέρα του στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ούγκο και Ελίας

Οι πρωταθλητές κοιτάζουν πολλές περιπτώσεις παικτών ενώ φέρονται ήδη να έχουν προχωρήσει σε επαφές με παίκτη που δεν έχει κοινοτικό διαβατήριο και αυτός είναι ο λόγος που παραμένει στάσιμο το θέμα του Μπούτου. Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Ζίκο έχει στη λίστα του δύο Βραζιλιάνους. Ο λόγος για τον 27χρονο αριστερό μεσοεπιθετικό Ούγκο της Σάο Πάουλο που πλέον είναι ελεύθερος και τον 24χρονο αριστερό χαφ Ελίας της Κορίνθιανς.

«Άλλαξε ομάδα Μπεν Αρφά»

Στο λιμάνι αφήνουν ένα ενδεχόμενο ανοικτό για την περίπτωση του 22χρονου άσου της Μαρσέιγ, Χατέ Μπεν Αρφά με τον ομοσπονδιακό προπονητή της Γαλλίας, Ραϊμόν Ντομενέκ να τον παροτρύνει να αλλάξει ομάδα ενόψει Μουντιάλ: «Αν δεν παίζεις στην Μαρσέιγ θα είναι πρόβλημα, βρες ομάδα για να συνεχίσεις την καριέρα σου γιατί θα πρέπει να είσαι σε κατάσταση ετοιμότητας για το Παγκόσμιο Κύπελλο».
gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...