Νέες απολύσεις δημοσιογράφων




Η ιστορική εφημερίδα της Πάτρας «Πελοπόννησος» συνεχίζει να απολύει κόσμο ακόμη και μέσα στις γιορτές.
Δύο μέρες πριν την Πρωτοχρονιά επέλεξε η «γηραιά» εφημερίδα της Πάτρας να μοιράσει απολύσεις σε άλλους τέσσερις εργαζομένους της, επιβεβαιώνοντας τις εκτιμήσεις ότι επίκειται μπαράζ απολύσεων με στόχο την δραστική μείωση του προσωπικού.

Μάλιστα η διοίκηση της Πελοποννήσου δεν δίστασε να προβεί σε αιφνιδιαστικές απολύσεις μέσα στις γιορτές και να ανακοινώσει σήμερα την απόφασή της να λήξει την συνεργασία της με την υπεύθυνη του πολιτιστικού τμήματος Νεκταρία Ντούκα, τον δημοσιογράφο του Ωμέγα Fm Βασίλη Μπαλκάμο και δύο πωλητές που εργάζονταν στο εμπορικό τμήμα, στο πλαίσιο της λογικής των «αναγκαίων περικοπών».

Ο κύκλος των απολύσεων στην «Πελοπόννησο» άνοιξε με την απόλυση του επί χρόνια αρχισυντάκτη Δημήτρη Αβραμίδη. Ακολούθησαν οι απολύσεις των δημοσιογράφων Βασιλική Στράτη και Δώρας Κριμπά. Πληροφορίες αναφέρουν ότι έπονται κι άλλες απολύσεις εντός του Ιανουαρίου και του Φεβρουαρίου.

Η Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Πελοποννήσου - Ηπείρου και Νήσων, δεν εξέδωσε ανακοίνωση για τον πρωτοχρονιάτικο «μποναμά» της «Πελοποννήσου» στους εργαζομένους, αλλά ο πρόεδρος της Ε.Σ.Η.Ε.Π.Η.Ν. δήλωσε ότι θα υπάρξει αντίδραση από Δευτέρα.

Πηγή: thebest.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...