Μιλάει με Ματεράτσι


Ο Παναθηναϊκός πετυχαίνει αυτό που θέλει με τις αποχωρήσεις και πλέον κοιτάει την ενίσχυση. Οι πράσινοι βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις για την απόκτηση του Μάρκο Ματεράτσι από την Ιντερ...


Στο τριφύλλι έχουν ως προτεραιότητα την πώληση παικτών και όπως όλα δείχνουν ο Βαγγέλης Μάντζιος είναι και με τα... δύο πόδια στην Ανόρθωση ενώ ο Σίλβα Κλέιτον είναι πολύ κοντά στο να ανοίξει τις πόρτες της Παιανίας. Ο Βραζιλιάνος μέσος είναι στους παίκτες που επιθυμεί η κυπριακή ομάδα και σήμερα αναμένονται διαπραγματεύσεις. Πάντως, ακόμα και αν δεν καταλήξει στην «Κυρία» έχει αρκετές προτάσεις για να συνεχίσει αλλού την καριέρα του.

Οταν τελειώσει θετικά η παραχώρηση των δύο παικτών τότε ο Παναθηναϊκός θα κοιτάξει τον στόπερ killer που έχει στην λίστα του με πολλές περιπτώσεις ήδη να εξετάζονται. Ενας από αυτούς είναι και ο Μάρκο Ματεράτσι. Ο Ιταλός κεντρικός αμυντικός δεν υπολογίζεται από τον Ζοσέ Μουρίνιο και δεν θα έλεγε όχτι ώστε να αφήσει την Ίντερ με προορισμό την Ελλάδα.

Δεν αποκλείει τίποτα ο μάνατζερ του Ματεράτσι

Ο μάνατζερ του «Μάτριξ», Κλαούντιο Βιγκορέλι μίλησε στην εφημερίδα «ΠΡΑΣΙΝΗ» για τον πελάτη του και άφησε όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά: ««Ναι, γνωρίζω για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Μάρκο. Αλλά η αλήθεια είναι πως δεν έχω μιλήσει μαζί του για αυτό το ενδεχόμενο. Είναι στο Αμπου Ντάμπι και θα μιλήσω μαζί του τηλεφωνικά. Δεν το αποκλείω να τον ενδιαφέρει αυτή η προοπτική, αλλά σίγουρα θα μπορώ να σας πω όταν μιλήσω μαζί του. Υπάρχουν πολλά θέματα για να μπορούμε να έχουμε ολοκληρωμένη εικόνα».

Εκτός από τον Ματεράτσι συνεχίζει να παίζει το όνομα του Εμάνουελ Πόγκατετζ με τις δυσκολίες που έχει καθώς η Μίντλεσμπρο δεν επιθυμεί να τον πουλήσει ενώ υπάρχουν σενάρια και φήμες για τον Σωτήρη Κυργιάκο. Επίσης προτάθηκαν οι Ντέλε Αντελέγε, Τζόναθαν Μποτινέλι αλλά και ο Στέφεν ΜακΜάνους. O τελευταίος βρίσκεται ψηλά στην πράσινη λίστα. Ο αμυντικός της Σέλτικ αν δοθεί δανεικός στον Παναθηναϊκό θα κοστίσει 500.000 ευρώ ενώ το καλοκαίρι μπορεί να αγοραστεί με 2 εκατομμύρια ευρώ.
gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...