Προϊσταμένη νοσοκομείου η «λησταρχίνα με τα κόκκινα»




Υπεράνω υποψίας είναι η 50χρονη λησταρχίνα που ανακρίνεται στο Τμήμα Διαρρηκτών της Ασφάλειας Αττικής, η οποία συνελήφθη χθες κατά τη διάρκεια απόπειρας ληστείας του υποκαταστήματος της Eurobank στους Αμπελόκηπους.

Κατηγορείται για τέσσερεις συνολικά ληστείες τραπεζών από το περασμένο καλοκαίρι. Η 50χρονη, που συνήθως φορούσε κόκκινα ρούχα, είναι προϊσταμένη στο Μικροβιολογικό Τμήμα του Νοσοκομείου «Ερυθρός Σταυρός» και σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις είναι ευκατάστατη.

Τι την ώθησε, όμως, στο να διαπράττει τελικά τις ληστείες;

Οι έμπειροι αξιωματικοί της Ασφάλειας πιστεύουν ότι η γυναίκα αντιμετωπίζει κάποια ψυχολογικά προβλήματα, αφού στην απολογία της αναφέρει φράσεις χωρίς νόημα που δεν οδηγούν σε κάποιο λογικό συμπέρασμα.

«Δεν είναι δυνατόν - λέει στην zougla.gr αστυνομικός που συμμετέχει στην ανάκριση - να παραδέχεται έμμεσα την ενοχή της, λέγοντας πως αναγνωρίζει τον εαυτό της στο βίντεο της τράπεζας, αλλά ως πελάτισσα και όχι ως τη γυναίκα που πήγε στο γκισέ για να ληστέψει».

Η 50χρονη εγκλωβίστηκε χθες το μεσημέρι από υπαλλήλους στο υποκατάστημα της Eurobank στην οδό Σεβαστουπόλεως στους Αμπελόκηπους.

Κατά την πάγια τακτική της παρέδωσε στον ταμία ένα σημείωμα και τον καλούσε να της δώσει τα χρήματα, τοποθετώντας τα μέσα σε φάκελο.

Η 50χρονη σε μια από τις ληστείες της φέρεται να απείλησε μια γυναίκα ταμία τράπεζας πως, αν δεν της δώσει χρήματα, θα της πετάξει βιτριόλι.

Η 50χρονη κατηγορείται για τρεις ληστείες. Η πρώτη που διέπραξε έγινε στις 4 Ιουνίου στην Αγροτική τράπεζα στη Ν. Ερυθραία. Η δεύτερη στις 8 Ιουλίου στην Εμπορική στα Μελίσσια και η τρίτη στις 23 Σεπτεμβρίου στην City Bank στη Δροσιά Αττικής.

Στην τσάντα της βρέθηκαν γάντια, κουκούλα, μεγάλα γυαλιά ηλίου, ένα ψεύτικο πιστόλι και ένα μπουκάλι με υδροχλωρικό οξύ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...