Για την ανακοίνωση του Στ. Κούλογλου

ΓΥΡΙΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΡΤ
"Είδατε την ανακοίνωση του Στ. Κούλογλου για την συμμετοχή του στο Δ.Σ. της ΕΡΤ; Αν όχι, διαβάστε τα πρωτοφανή που λέει:

“Η ΕΡΤ υπήρξε το σπίτι μου σχεδόν επί δύο δεκαετίες. Αισθάνομαι ότι οφείλω να τη βοηθήσω στις δύσκολες στιγμές που περνά μετά από 5 καταστροφικά χρόνια.
Αποδέχθηκα την τιμητική πρόταση του κ. Γερουλάνου, καθώς αποκαθιστά μια κατάφωρη αδικία που διαπράχθηκε σε βάρος μου και, το...


κυριότερο, έπληξε την ελεύθερη έκφραση και την ανεξάρτητη δημοσιογραφία, συστατικά στοιχεία της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης. Αποδεικνύεται ότι, όπως και το ψέμα, έτσι και η λογοκρισία έχει κοντά ποδάρια.
Θα υποβάλω προς έγκριση για τη νέα τηλεοπτική χρονιά τις δύο εκπομπές μου (Ρεπορτάζ Χωρίς Σύνορα, Θεματική Βραδιά) που εκπαραθυρώθηκαν από την προηγούμενη διοίκηση. Εξυπακούεται ότι, πριν οι δύο εκπομπές περάσουν από την έγκριση του Διοικητικού Συμβουλίου, θα παραιτηθώ από τη θέση μου”..


Απίστευτα πράγματα:

- Που ήταν ο Κούλογλου κατά την "καταστροφική πενταετία" που επικαλείται; Φυσικά στην ΕΡΤ αμειβόμενος πλουσιοπάροχα και συμμετέχοντας στο μεγάλο "φαγοπότι" με τα δικά μας χρήματα, όπως άλλωστε και η Μάγια Τσόκλη, ήδη βουλευτής επικρατείας του ΠΑΣΟΚ.

- Γιατί δεν κατήγγειλε την "καταστροφή" όσο ήταν στην ΕΡΤ, παρά μόνο μετά από την διακοπή της εκπομπής του; Αυτονόητα, γιατί τον ένοιαζε μόνο εκπομπή του και το ρευστό που έρρεε.

- Αν έγινε για λόγους "λογοκρισίας" η διακοπή της εκπομπής του, όπως επικαλείται και όχι για λόγους υψηλότατου κόστους με ελάχιστη τηλεθέαση, γιατί δεν βρήκε αλλού τηλεοπτική στέγη; Όλοι οι σταθμοί δεν έκαναν άλλη δουλειά παρά να λογοκρίνουν τον Κούλογλου; Αστεία πράγματα.

- Θα υποβάλει, λέει, πάλι πρόταση για εκπομπή. Ωωωχ! Πάλι εμείς θα την (τον) πληρώσουμε. Κατά πρώτον, σίγουρα θα εγκριθεί. Δεύτερον δεν είναι (ηθικά τουλάχιστον) απαράδεκτο, την μια μέρα να είναι στο Δ.Σ. και την άλλη να υποβάλει προτάσεις για εκπομπές; Τρίτον δεν θα έπρεπε να επιδείξει την στοιχειώδη αξιοπρέπεια και να επιλέξει ένα από το δύο (Δ.Σ ή εκπομπή), αφού τόσο πολύ τον ήθελε το ΠΑΣΟK;

Δυστυχώς το ήθος που επιδεικνύεται (και) στην συγκεκριμένη περίπτωση δείχνει ότι το ΠΑΣΟΚ και οι κομισάριοί του, εφαρμόζουν πιστά τις διδαχές του καταστροφικού ρουσσοπουλισμού και ήδη ξεπέρασαν την κυβέρνηση Καραμανλή. Τόσο σύντομα, τόσο γρήγορα…"

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...