Παντρεύονται Νίκος Οικονόμου και Όλγα Λαφαζάνη


Ο Νίκος Οικονόμου και η Όλγα Λαφαζάνη, ύστερα από τέσσερα χρόνια σχέσης, αποφάσισαν να παντρευτούν με πιθανό κουμπάρο τον Θοδωρή Παπαλουκά.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Espresso», το ζευγάρι έχει σκεφτεί να πραγματοποιήσει το γάμο του το ερχόμενο φθινόπωρο. Όσο για το μέρος, «θέλουν να παντρευτούν εκτός Αττικής» απάντησε άνθρωπος από το περιβάλλον τους.
Τα τελευταία χρόνια, ένας από...
τους πιο στενούς φίλους του μέλλοντα γαμπρού είναι ο Θοδωρής Παπαλουκάς και οι πληροφορίες της εφημερίδας λένε πως κατά πάσα πιθανότητα αυτός θα είναι ο κουμπάρος.
«Η απόφασή τους να παντρευτούν δεν είναι κάτι καινούριο. Εξάλλου έπειτα από τέσσερα χρόνια που είναι μαζί έχουν κατασταλάξει στο τι θέλουν. Ο γάμος είναι η λογική κατάληξη λοιπόν μιας τέτοιας σχέσης» λέει στο Yupi πρόσωπο από το στενό περιβάλλον του ζευγαριού και συμπληρώνει: «Η αλήθεια είναι ότι φέτος η Όλγα και ο Νίκος συζητάνε ακόμη πιο ζεστά να επισημοποιήσουν τη σχέση τους. Ο γάμος υπήρχε ήδη από πέρσι στο πίσω μέρος του μυαλού τους. Έτσι δεν αποκλείεται να γίνει μέσα στο 2010, αλλά και πάλι δεν είναι σίγουρο. Το ζευγάρι το συζητάει αλλά δεν έχει πάρει καμία απόφαση».

http://www.yupi.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...