ΚΑΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΚΑΜΠΟΥΡΗ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ

Aκόμα να απαντήσουν από το dimarxe.gr του Φίλιππου Καμπούρη πως μετέτρεψαν τον κ. Πετράκη από συνομιλητή του Εθνικού Σταρ στις trash tv εκπομπές του Καμπούρη σε συνομιλητή και κεντρικό παρουσιαστή του "δελτίου των Δημάρχων". Επίσης δεν μας είπαν εάν οι Δήμαρχοι πληρώνουν χρήματα για διαφήμιση για να βγουν στο δελτίο αυτό. Δεν έχουν απαντήσεις εύκολες και το καταλαβαίνουμε. Όπως καταλαβαίνουμε και τις διαφορές που μας χωρίζουν όλους εμάς που θεωρούμε ότι η ενημέρωση πρέπει να είναι αντικειμενική και ανιδιοτελής. Δεν έχουν απαντήσει ακόμα εάν στο stifora εργάζονται δημοσιογράφοι και ποιοι είναι αυτοί. Εάν αμοίβονται με τον βασικό μισθό ενός δημοσιογράφου , εάν έχουν ασφάλιση και ένα σωρό άλλα θέματα που δεν είναι επί του παρόντος. Ήρθαμε σε επικοινωνία με Δημάρχους που συμμετείχαν και μας είπαν ότι δεν γνώριζαν ακριβώς αλλά μάλλον μας δούλεψαν.


Είμαστε σίγουροι ότι τους αρέσουν οι  συνεντεύξεις χωρίς "πονηρές" ερωτήσεις και καθόλου δεν τους νοιάζει να έχουν απέναντί τους έναν δημοσιογράφο ή έναν διασκεδαστή. Θα επανέλθουμε στο θέμα και φυσικά δεν θα αφήσουμε σε χλωρό κλαδί τους Δημάρχους που καταφεύγουν σε τέτοια site για να διαφημίσουν το ανύπαρκτο τις περισσότερες φορές έργο τους. Άλλωστε σε μερικές μέρες η μεγάλη έρευνα του δημοσιογράφου Μάκη Τριανταφυλλόπουλου θα βγάλει πολλά από τα άπλυτά τους στη φόρα της δημοσιότητας και τότε όλος ο κόσμος θα βγάλει τα συμπεράσματά του. Εμείς θα είμαστε εδώ για να παρακολουθούμε και να σας ενημερώνουμε για τις όποιες εξελίξεις. Δεν είμαστε από αυτούς που μασάνε και φυσικά όποιος θίγεται μπορεί να καταφύγει στην Ελληνική Δικαιοσύνη. Δείτε πάλι τα video γιατί απάντηση από τον κύριο Καμπούρη δεν θα πάρουμε σίγουρα.
http://stavros-marinis.blogspot.com/2010/01/na-o.html
Κάνοντας κλικ στον παραπάνω σύνδεσμο θα δείτε το ίδιο πρόσωπο σε δυο διαφορετικούς ρόλους. Τα πάει καλά ως δημοσιογράφος και να ξεκαθαρίσουμε ότι το πρόβλημά μας δεν είναι ο κύριος Πετράκης αλλά οι Δήμαρχοι που αγνοούν παντελώς σε ποιο site και με ποιους συνομιλούν ή μάλλον βολεύονται σε μονολόγους που ελάχιστα θα τους βοηθήσουν προεκλογικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...