"Πολιτική με σοκολάτες οεοοοοο;"



"Η σοκαλατοποιία ΙΟΝ κάθε χρόνο στο Καρναβάλι του Ρέντη κάνει προσφορά μικρά σοκολατάκια όπου οι Καρναβαλιστές μοιράζουν στους επισκέπτες.
Έτσι λοιπόν αφού φέτος δεν μοιράστηκαν σοκολατάκια όλοι πίστεψαν πως ΙΟΝ δεν έκανε την προσφορά...
της..


Ένα ανώνυμο e-mail προς το dimotikosafari μας έδειξε το δρόμο να κάνουμε Σαφάρι στην ΙΟΝ όπου υπεύθυνοι της σοκαλατοποιίας , μας διαβεβαίωσαν πως και εφέτος η προσφορά έγινε….


Αλλά σοκολάτες δεν διανεμήθηκαν στους επισκέπτες ο λόγος; …..


Η επίσημη θέση της δημοτικής αρχής είναι σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μας (ενώ το dimotikosafari έγραφε συνεχώς που είναι οι σοκολάτες οεο), πως πέρσι είχαν πολλά παράπονα από τους Καρναβαλιστές πως ο κόσμος τους πετάει σοκολάτακια και υπάρχει φόβος για τραυματισμό και αποφασίστηκε από την δημοτική αρχή να διανεμηθούν στα σχολεία, μάλιστα απέστειλαν και έγγραφο(!) στην ΙΟΝ για το αν συμφωνεί….


Εμείς κάναμε Σαφάρι στην ΙΟΝ μια εβδομάδα μετά το Καρναβάλι και οι άνθρωποι δεν ήξεραν τίποτα για το που πήγαν οι σοκολάτες οεοοο!!


Αφού δήμαρχε απ΄ ότι θυμόμαστε οι Καρναβαλιστές πετάνε πάνω από τα άρματα τους, τις σοκολάτες προς τους επισκέπτες


Τέλος πάντων επικροτούμε και εμείς την απόφαση να μοιραστούν στα σχολεία αφού δεν μοιράστηκαν στο Καρναβάλι και δεν πειράζει που αυτό γίνετε φέτος(!) μιας που είναι η χρονιά των δημοτικών εκλογών!"



Dimotikosafari.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...