Κάλεσμα... τίτλου!

Κάλεσμα... τίτλου!

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού οργανώνουν την αυριανή τους παρουσία στην Παιανία για να... ντοπάρουν ψυχολογικά τους «πράσινους» ενόψει του... τελικού της Νέας Σμύρνης κόντρα στον Πανιώνιο!


Τις τελευταίες ώρες, μάλιστα, υπάρχει κινητοποίηση στις τάξεις των φίλων της ομάδας μετά από πρωτοβουλία των οργανωμένων και ενημερώνεται ο κόσμος για το αυριανό... ραντεβού στην Παιανία. Στις 15:30 οπαδοί του Παναθηναϊκού θα βρεθούν στις εγκαταστάσεις των «πρασίνων«, ώστε να στείλουν το μήνυμα σε τεχνική ηγεσία και παίκτες και να τους ζητήσουν να τα δώσουν όλα για να παραμείνουν στην κορυφή και να κατακτήσουν τον τίτλο.

Αναλυτικά το περιεχόμενο του μηνύματος που στέλνεται από κινητό σε κινητό, όπως είχε γίνει και πριν από λίγες εβδομάδες για την συγκέντρωση στήριξης υπέρ του Ζέλικο Ομπράντοβιτς και της μπασκετικής ομάδας:

«Αδέρφια αύριο παίζουμε ένα παιχνίδι κομβικής σημασίας με τον Νιόνιο στη Νέα Σμύρνη.Δυστυχώς η φασισιτική απαγόρευση μετακινήσεων σε συνδυασμό με το ηλεκτρονικό εισιτήριο που έχει εφαρμοστεί στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης δε μας αφήνει περιθώρια στο να είμαστε δίπλα στην ομάδα.

ΌΜΩΣ!

Επειδή το παιχνίδι αυτό πρέπει να το πάρουμε στα σοβαρά όλοι, καθώς άλλη βαθμολογική απώλεια δεν επιτρέπεται έχει αποφασιστεί από τους συνδέσμους η αυριανή μας παρουσία στο προπονητήριο της παιανίας στις 15.30 το μεσημέρι.

Όσοι περισσότεροι μπορούμε να είμαστε εκεί λοιπόν, για να δώσουμε το μήνυμα στους παίκτες μας ότι θέλουμε τους 3 πόντους αύριο.Να τους δώσουμε να καταλάβουν από νωρίς αύριο, ότι πρέπει να τα δώσουν όλα.

Ραντεβού αύριο στην Παιανία λοιπόν.Το πρωτάθλημα αυτό έχουμε πει ότι θα το πάρουμε κι εμείς και το εννοούμε.

ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...