ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΕΙ Ο ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ ΒΡΕ ΘΕΜΟ ΑΝΤΕ ΦΥΓΕΤΕ ΕΣΕΙΣ

Πρώτη φορά βλέπουμε το 30% τόσες είναι οι μετοχές Θέμου-Καραμήτσου να θέλουν να κάνουν κουμάστο στο 70% (μερίδιο Μπόμπολα). Βλέπεις είχαν συνηθίσει επί Μάκη να κάνουν αυτοί κουμάντο έχοντας το 60% και μετά την αποχώρησή του και την εξαγορά του Μπόμπολα δεν μπορούν πλέον να κάνουν τα γνωστά τους παιχνίδια. Μόνο και μόνο από τις φορολογικές τους δηλώσεις τα 15 τελευταία χρόνια καταλαβαίνεις ότι μιλάμε για νεόπλουτους με όλες τις παραξενιές της συγκεκριμένης κατηγορίας.


Η εφημερίδα ΑΞΙΑ με την οποία ο Καραμήτσος διατηρεί άριστες σχέσεις παρουσιάζει την κόντρα Μπόμπολα και Γαλατών(Οβελίξ ο Θέμος Αστερίξ ο Καραμήτσος) και κρατάει μια θέση που κολακεύει τους δυο δημοσιογράφους. Η δική μας άποψη δεν είναι η ίδια φυσικά και ιδιαίτερα για τον Αστερίξ της Γαλατικής παρέας που χωρίς να έχει εκτεθεί ποτέ στο γυαλί έχει πετύχει να βγάλει πολλά χρήματα. Ως οικονομικός συντάκτης θα είχε πολύ καλή πληροφόρηση και έτσι όχι παίζοντας ΣΤΟΙΧΗΜΑ αλλά ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ πέτυχε να κάνει γερή κάβα για τα γεράματά του. Τώρα οι δυο φίλοι (πόσο θα κρατήσει άραγε και αυτή η φιλία;) βάλθηκαν να διώξουν τον Μπόμπολα που είχε το θράσος να κάνει κουμάντο και να φέρουν τον κ. Λαυρεντιάδη ως χορηγό τους στις "μεγάλες" δημοσιογραφικές επιτυχίες που έκαναν μέσα από την εφημερίδα. Οι "μεγάλες" αποκαλύψεις  τους και η όλη δημοσιογραφική τους πορεία λένε ότι έχει εκτιμηθεί από τον κόσμο που αγοράζει σαν τρελός το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ και θα συνεχίσει να το αγοράζει και όταν αποχωρήσουν από αυτό. Εδώ έφυγε ο Τριανταφυλλόπουλος και συνέχισαν να το αγοράζουν η φυγή των Γαλατών θα φέρει την καταστροφή; Για αυτό Μπόμπολα κράτα το μαγαζί γωνία και άσε τους να στήσουν άλλη εφημερίδα και μην ανησυχείς. Θα τα πάνε το ίδιο καλά όπως και η veto και ο Λαυρεντιάδης θα έχει δυο εφημερίδες που μαζί θα κάνουν τα μισά φύλλα από το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ. Άλλωστε εάν οι δημοσιογράφοι πίστευαν στην ανεξάρτητη και αδέσμευτη δημοσιογραφία ούτε dvd θα κόμιζαν ούτε επιχειρηματίες θα άρμεγαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...