Τα βρίσκουν και για την ΠΑΕ

H KAΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΑΝΤΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ
Σε συζητήσεις με τον Λαυρέντη Λαυρεντιάδη φέρεται να βρίσκεται το τελευταίο διάστημα ο Σωκράτης Κόκκαλης για την συμμετοχή του πρώτου στην ΠΑΕ με την απόκτηση ενός μεγάλου μεριδίου μετοχών....


Σύμφωνα με την εφημερίδα «ΦΩΣ» οι δύο ισχυροί άνδρες του Ολυμπιακού οι οποίοι πρόσφατα έδωσαν τα χέρια για το μισό Καραϊσκάκη, έχουν ξεκινήσει τις συζητήσεις για το αδιάθετο κομμάτι των 10 εκατ. ευρώ της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου του συλλόγου. Είναι γνωστό ότι ότι η αύξηση είναι στα 26 εκατ. ευρώ από τα οποία έχουν καλυφθεί τα 16 εκατ. ευρώ.

Οι συζητήσεις του Κόκκαλη με τον Λαυρεντιάδη έχουν σκοπό να καλυφθεί το ποσό αυτό από τον δεύτερο διπλασιάζοντας το ποσοστό του στο μετοχικό κεφάλαιο στο 20% αφού τώρα είναι 10%. Ωστόσο, αυτό που φέρεται να ενδιαφέρει περισσότερο τον 37χρονο επιχειρηματία είναι όχι απλά ένα ποσοστό της ΠΑΕ, αλλά να αποκτήσει συνιδιοκτησία με τον Κόκκαλη.

Δηλαδή όπως έχουν 50%-50% το Καραϊσκάκη να γίνει κάτι ανάλογο και με την ΠΑΕ, με το 45%-45%, μιας και το 10% ανήκει στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού δεν είναι αρνητικός σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο και μέσα στην άνοιξη αναμένονται εξελίξεις. Αξίζει να σημειωθεί πάντως, ότι ακόμα και αν ο Λαυρεντιάδης πάρει τη μισή ΠΑΕ, πρόεδρος θα παραμείνει ο Κόκκαλης.


Υπόσχεση Κόκκαλη

Δύο ώρες περίπου τα είπαν την Παρασκευή ο Σωκράτης Κόκκαλης με τον Μπόζινταρ Μπάντοβιτς κατά την επίσκεψη του προέδρου στα γραφεία της ΠΑΕ. Οι δύο άνδρες συζήτησαν θέματα της ομάδας, με τον Κόκκαλη να εκφράζει την ικανοποίησή του για την δουλειά που κάνει ως τώρα ο Σέρβος προπονητής στον Ολυμπιακό.

Ο πρόεδρος των «ερυθρολεύκων» ζήτησε η ομάδα να δίνει σε κάθε αγώνα τον καλύτερο της εαυτό μέσα στο γήπεδο και στη συνέχεια υποσχέθηκε ότι θα βρίσκεται κοντά στους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο. Επιπλέον ζήτησε πάθος και ψυχή από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας αντίστοιχο με αυτό που έδειξαν στην αναμέτρηση με την Μπορντό.

gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...