ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΑΙ Η ΦΙΜΩΣΗ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΚΑΠΟΙΩΝ "ΦΙΛΩΝ" ΜΑΣ

Tου Σταύρου Μαρίνη 
Ευχαριστούμε τους αναγνώστες μας για τα mail συμπαράστασής τους για την χθεσινή μας ταλαιπωρία , δυστυχώς δεν μπορούμε να πούμε το ίδιο για τους "φίλους" bloggers πλην ελάχιστων εξαιρέσεων. Ήταν και η απεργία χθες και ίσως κάποιοι δεν κατάλαβαν τι είχε συμβεί αφού δεν έκαναν τον κόπο να μπουν καν στο blog μας. Σε ένα blog που έχει βοηθήσει πάρα πολλά νέα blogs και θα το κάνει και στο μέλλον αφού δεν βλέπουμε κανέναν ανταγωνιστικά. Δεν θα σχολιάσω καθόλου το γεγονός ότι δεν μπορούσαμε να επικοινωνήσουμε χθες μαζί σας. Άλλωστε και στο παρελθόν έχει διακοπεί η επικοινωνία μας αυτή με δική μου ευθύνη. Όμως όταν σε "φιμώνουν" νιώθεις διαφορετικά τρελαίνεσαι που κάποιοι οι οποίοι σε "φιλοξενούν" και είναι και οι μόνοι που κερδίζουν από την τρέλλα σου(γιατί έχουμε διαφημίσεις της google) δεν τους νοιάζει που εσύ παλεύεις αλλά δεν μπορείς να ανεβάσεις ούτε μια ανάρτηση.


Υπομονή όμως σύντομα θα έχουμε τον δικό μας χώρο τον οποίο θα πληρώνουμε και φυσικά θα έχουμε άλλα δικαιώματα και τουλάχιστον κάποιος θα μας ακούει όταν έχουμε κάποιο πρόβλημα. Δεν θα κάνω τώρα ξημερώματα κάποια άλλη ανάλυση επί του θέματος ούτε βέβαια έχω την διάθεση να ασχοληθώ με μια απεργία που έδωσε μήνυμα αλλά κανείς δεν το πήρε. Τα λέμε εάν μας επιτρέψει η google αύριο!!!!!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...