ΠΟΣΟ ΚΑΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΜΑΣΤΕ (ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ)

ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ
Αφού λοιπόν ακούμε όλους και όχι μόνο τους πολύ κοντινούς μας ανθρώπους έχουμε μια πολύ καλύτερη άποψη το πως μας βλέπουν οι άλλοι. Μόνο εμείς ξέρουμε εάν αυτό που βλέπουν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα ή όχι. Άλλωστε αρκετοί από εσάς(μακρυά από μένα) κρατάτε αποστάσεις ασφαλείας ακόμα και από τον σύντροφό σας. Για μένα είναι ανόητο να προστατεύεις τον εαυτό σου κρατώντας πράγματα μόνο για σένα. Όπως θεωρώ και τελείως ανώριμο να μιλάς σε φίλους και γνωστούς για την σχέση σου.


Προφανώς για να τα "έχεις" με κάποιον είσαι καλά μαζί του και οποιαδήποτε άλλη λεπτομέρεια αφορά εσάς τους δυο και κανέναν άλλο. Μάλιστα η αλήθεια είναι ότι αποφεύγω πάντα να μιλώ για την σύντροφό μου σε μια προσπάθεια να κρατήσω την τύχη μου άθικτη!!! Αντίληψη που μου έχει στοιχίσει στο παρελθόν αλλά είπαμε είναι κάποιοι τύποι που δεν αλλάζουν ή μάλλον δεν θέλουν να αλλάξουν. Όμως γιατί έπιασα αυτό το θέμα ενώ είχα προγραματίσει να σας μιλήσω για ένα ευχάριστο μυστήριο της Εκκλησίας μας; Ούτε και εγώ ξέρω γιατί ξαφνικά άλλαξα την τελευταία στιγμή θέμα. Το θέμα λοιπόν της άποψής που έχουν για εμάς οι γύρω μας είναι και θα είναι υπαρκτό. Και αφήστε τους άλλους να λένε δεν με νοιάζει τι θα πούνε οι άλλοι με νοιάζει μόνο η δική σου άποψη. Θα έλεγα τώρα μια κλασσική μου έκφραση αλλά πληροφορήθηκα ότι ενοχλεί κάποιους και το αφήνω από "φόβο" μην χάσω την κριτική από ανθρώπους που εκτιμώ συναισθηματικά αφήνοντας στην άκρη την λογική που άλλωστε ελάχιστα μου ταιριάζει!!!!!!! Πάντως το κείμενο για το μυστήριο δεν θα το αποφύγουμε και μάλιστα όλο και στενεύει ο κλοιός επομένως η αποδράς ή παραδίδεσαι. Η απόδραση σε στενό κλοιό σημαίνει αυτοκτονία για τους λάτρεις τον στρατηγικών αλλά εμείς δεν είμαστε Ιάπωνες και μάλλον πάμε για παράδοση. Το κόστος της παράδοσης μας φοβίζει και κυρίως ότι ο "εχθρός" δεν γνωρίζει ότι είμαστε καλά όχι όμως όσο καλά θα θέλαμε. Άπληστοι στα συναισθήματα και ολιγαρκείς στα υλικά αγαθά σίγουρα είμαστε οι μεγαλύτεροι εχθροί των Εβραίων!!!!!!!!!!!!!
ΣΜ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...