5 πράγματα που δεν ξέρατε για τον Αντώνη Κανάκη


Ο Αντώνης Κανάκης γεννήθηκε στις 17 Φεβρουαρίου, το 1969 στη Θεσσαλονίκη. Από μικρή ηλικία συμμετείχε σε πειρατικό ραδιόφωνο για έξι χρόνια. Έπειτα από αυτό και έχοντας γίνει γνωστός, τη σεζόν 1987-1988, παρουσιάζει την εκπομπή «Τι ακούει η Θεσσαλονίκη» για το δημοτικό ραδιόφωνο της πόλης στους 101 FM.

1. Μετά από την παραμονή του στο δημοτικό ραδιοφωνικό σταθμό μέχρι το 1991 και με την ίδια ονομασία της εκπομπής, μεταφέρεται στον KISS ...
FM Θεσσαλονίκης και αργότερα στον ΑΝΤ1 97,5.
2. Το 1994 παρουσιάζει την εκπομπή «Κομφούζιο» στην ΕΤ3 και αργότερα στο STAR CHANNEL. Στο πλευρό του είναι ο Αντώνης Παραράς και ο Σωτήρης Καλυβάτσης.
3. Το 1997 και έχοντας σταματήσει το ραδιόφωνο αναλαμβάνει την αρχισυνταξία και σκηνοθεσία του Α.Μ.Α.Ν. στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA CHANNEL και αργότερα στον ANT1 με τους Γιάννη Σερβετά και Σωτήρη Καλυβάτση.
4. Έπειτα από την επιτυχημένη πορεία του Α.Μ.Α.Ν. και έχοντας λήξει τη συνεργασία του με τον Σωτήρη Καλυβάτση, αποφασίζει το 2008 να φτιάξει τον ραδιοφωνικό σταθμό «Imagine 89.7». Σήμερα μαζί με τον Γιάννη Σερβετά, τον Στάθη Παναγιωτόπουλο και τον Χρήστο Κιούση που είναι μαζί και στο ραδιόφωνο αλλά και στην παρουσίαση της εκπομπής «Ράδιο Αρβύλα» στο κανάλι του ΑΝΤ1, συνεχίζουν με μεγάλη επιτυχία, χιούμορ, και σάτιρα.
5. Ο Αντώνης Κανάκης είχε για πολλά χρόνια σχέση με την Σάντυ Κουτσοσταμάτη, όταν το ζευγάρι χώρισε λίγο πριν το γάμο η είδηση σόκαρε τη showbiz. Πέρσι απασχόλησε για λίγο τα μέσα, με την σχέση του με την Κατερίνα Παπουτσάκη. Πλέον είναι μόνος του και πρόσφατα σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Προσωπικά» δήλωσε: «Είμαι και δεν είμαι γεννημένος εργένης. Δηλαδή χρειάζεται ένας πολύ ειδικός άνθρωπος για να με αποκαταστήσει».

myself

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...