Κυκλοφόρησε η νέα «Agreco»


Πλούσιο ρεπορτάζ για ακόμα μια φορά από την μηνιαία εφημερίδα για την αγροτική οικονομία και την οικολογία «Agreco». Στο νέο τεύχος οι συντάκτες επιχειρούν να δείξουν ποια καλλιέργεια και ποιο προϊόν θα μπορέσει φέτος να κερδίσει το στοίχημα των τιμών, των αποδόσεων και ενός ικανοποιητικού εισοδήματος. Συγκεκριμένα, στην μηνιαία εφημερίδα για την αγροτική οικονομία και την οικολογία θα διαβάσετε για τις ασφυκτικές πιέσεις που δέχονται οι καλλιεργητές δημητριακών, την κατακρήμνιση τιμών της βιομηχανικής τομάτας και την αρχή του τέλους για τους τευτλοπαραγωγούς. Επιπλέον, θα μάθετε τις αποδόσεις του ηλίανθου, του φυτού που «φουλάρει» τα ρεζερβουάρ των αυτοκινήτων, την αντεπίθεση του βαμβακιού και την επανεμφάνιση των καπνεμπόρων.

Για όσους δεν το γνωρίζετε η «Agreco» διανέμεται δωρεάν, μέσω ταχυδρομείου, σε 20.000 επιλεγμένους αποδέκτες. Η πλήρης έκδοση του νέου τεύχους είναι διαθέσιμη και ηλεκτρονικά (pdf) στην ιστοσελίδα www.agreco.net όπου μπορείτε να συμπληρώσετε την σχετική φόρμα ώστε η τόσο ενδιαφέρουσα εφημερίδα να έρχεται ταχυδρομικά – και εντελώς δωρεάν – κάθε μήνα στο σπίτι ή στο γραφείο σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...