Νέο σπίτι, νέα ζωή για την Ελλη!


Mάζεψε τα πράγματα και έφυγε από το σπίτι! Μετά την είδηση του διαζυγίου, ήρθε και η μετακόμιση για να επιβεβαιώσει πως η Ελλη Κοκκίνου «Οντως» γυρίζει σελίδα στη ζωή της. Με διάθεση να τακτοποιηθούν όλα όσο το δυνατόν ευκολότερα και γρηγορότερα γίνεται, η δημοφιλής τραγουδίστρια κάλεσε χθες το μεσημέρι μεταφορική εταιρεία προκειμένου να μεταφερθούν τα έπιπλα του σπιτιού στη Βούλα στο καινούργιο της καταφύγιο, που βρίσκεται ...
επίσης στην ίδια περιοχή.

Ο φωτογραφικός φακός της «Εspresso» βρέθηκε χθες το μεσημέρι στην οικία όπου μέχρι τώρα έμενε η οικογένεια Βασιλειάδη καταγράφοντας αποκλειστικά τις -όχι και τόσο ευχάριστες- στιγμές της μετακόμισής της. Αλλωστε, ένα διαζύγιο ποτέ δεν είναι εύκολη υπόθεση.

Με τη βοήθεια στενών της φίλων, μέσα από το σπίτι η Ελλη επέβλεπε το αμπαλάζ των επίπλων και τη μεταφορά τους, με σκοπό να αποφύγει τον φωτογραφικό φακό. Το φορτηγό της μεταφορικής εταιρείας έφτασε γύρω στις 11.00 στο σπίτι στη Βούλα, ενώ η μετακόμιση ολοκληρώθηκε τέσσερις περίπου ώρες αργότερα. Τις τελευταίες ημέρες (η Ελλη έχει ήδη μεταφέρει τα περισσότερα ρούχα και προσωπικά της αντικείμενα στο καινούργιο της σπίτι) είχε συσκευάσει τα έπιπλα και τις οικιακές συσκευές.
Στο πλευρό της τραγουδίστριας βρίσκεται αυτές τις δύσκολες στιγμές η μητέρα της Μαίρη, την οποία εμπιστεύεται όσο κανέναν άλλο. Σε αντίθεση με όσα έχουν ακουστεί, η Ελλη Κοκκίνου -που λατρεύει την κυρία Μαίρη-δεν μετακομίζει στο σπίτι της μαμάς της, στη Βάρκιζα, αλλά σε διαμέρισμα που διάλεξε και νοίκιασε η ίδια στη Βούλα.

Εχει συνηθίσει, άλλωστε, να ζει σε αυτή την περιοχή: εκεί με θέα τη θάλασσα, που τη λατρεύει, κάνει βόλτες με τον γιο της. Δεν θα μπορούσε να αναζητήσει κάπου αλλού το νέο της σπίτι. Αλλωστε, έτσι ο γιος της θα είναι κοντά στον πατέρα του, Παναγιώτη Βασιλλειάδη.

Η αρχική απόφαση του ζευγαριού ήθελε τον επιχειρηματία να αναζητεί την καινούργια του στέγη, αφήνοντας τη σύζυγό του και το παιδί τους στο σπίτι όπου έζησαν τόσα χρόνια. Ωστόσο πριν από δέκα περίπου ημέρες έκριναν ότι είναι καλύτερο να φύγει η Ελλη από το σπίτι, η οποία σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα κατάφερε να τακτοποιήσει τα πάντα και να αποχωριστεί τον χώρο αυτό. Χώρο γεμάτο αναμνήσεις όπου έζησαν τις ωραιότερες στιγμές της δεκάχρονης, κοινής πορείας τους.

Η τελευταία κοινή εμφάνιση του ζευγαριού ήταν τον περασμένο Οκτώβρη. Από τότε οι νυχτερινές εμφανίσεις τόσο της τραγουδίστριας όσο και του επιχειρηματία ήταν συχνές, αλλά πάντα χώρια. Πέντε μήνες έχουν περάσει από τότε που εμφανίστηκαν τα πρώτα προβλήματα στη σχέση τους.

Το μόνο σίγουρο είναι πως ανάμεσα στο ζευγάρι δεν μπήκε τρίτο πρόσωπο. Οι λόγοι του χωρισμού τους είναι καθαρά προσωπικοί. Ωστόσο πάλεψαν και οι δύο προκειμένου να καταφέρουν να ξεπεράσουν τις διαφορές τους, αλλά με τον χρόνο διαπίστωσαν πως αυτά που τους χωρίζουν είναι περισσότερα από αυτά που τους ενώνουν. Ετσι, πριν από δύο μήνες περίπου ο επιχειρηματίας και η τραγουδίστρια πήραν τη δύσκολη απόφαση να τραβήξουν χωριστούς δρόμους και αφού σταμάτησαν να μένουν μαζί, το μόνο που απομένει είναι να υπογραφεί το διαζύγιό τους.


espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...