ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ BLOGS ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΥΝΝΕΦΟ

Του Σταύρου Μαρίνη 
ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΜΕΙΝΑΜΕ ΟΠΩΣ ΟΤΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΔΗΛΑΔΗ 

Τελικά μόνο για το δικό μου blog δεν έχει υπάρξει ούτε μια καταγγελία , μετά τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο και τις αόριστες καταγγελίες του για επιχειρηματίες πίσω από το blog troktiko , ήρθε και αυτή η αστεία του Μυλωνόπουλου ότι ο δημοσιογράφος Γιάννης Παπαγιάννης του πήρε 1000 ευρώ για να του στήσει το ιστολόγιο του το γνωστό σε όσους είναι δεξιοί politikosafari.blogspot.com . Μάλιστα έβαλε και μια φωτό του Γιάννη Παπαγιάννη μπροστά σε έναν υπολογιστή λες και αυτό αποδεικνύει ΤΙΠΟΤΑ. Βέβαια εμείς δεν βάζουμε το χέρι μας στην φωτιά ούτε για τον Γιάννη ούτε για κανέναν συνάδελφο αλλά είναι τόσο γνωστός ο κύριος Μυλωνόπουλος για τις κωλοτούμπες του από υμνητής του Καρατζαφέρη τώρα πολέμιος που δεν μας πείθει αυτή του η καταγγελία. Το blog fimotro το πήρε προσωπικά το θέμα λες και είναι του Γιάννη και άρχισε τον πόλεμο για την αποκατάσταση του ονόματος του γνωστού δημοσιογράφου.


Το blog troktiko έβγαλε την είδηση και μάλλον το έκανε για να πικάρει τον Παπαγιάννη παρά για να αναζητήσει την ΑΛΗΘΕΙΑ. Και εγώ ασχολούμαι γιατί τελικά δεν υπάρχει ΤΙΠΟΤΑ καλύτερο από το να βλέπεις πως τα ΑΝΩΝΥΜΑ blogs τελικά έχουν περισσότερα προβλήματα από όσους ΕΠΩΝΥΜΑ ασκούν κριτική. Γιατί και την κριτική μας στον Μάκη έχουμε κάνει , και σε πολλούς επιχειρηματίες που δεν μας κατηγόρησαν ποτέ ως φερέφωνα κάποιου επιχειρηματία. Πάντως επειδή το πρωί είχαμε γράψει για το θέμα με το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ και τα blogs ακούσαμε ότι κάποιοι μας είπαν ότι δεν έχουμε καλή πληροφόρηση και ότι ο Μπόμπολας είναι έτοιμος να πουλήσει. Για να δούμε μάγκες γιατί έτσι λέγατε ότι και η veto θα κλείσει και τελικά ο Λαυρέ μέσω Κυριακίδη την έσωσε. Για να δούμε λοιπόν θα πουλήσει ο Μπόμπολας όπως λέτε ή οι Θέμος-Καραμήτσος πάνε για άλλα πιο μεγάλα!!!!!!!!!!!!!!!
Αυτά για τις ταμπέλες του Βρυώνη τα έχουμε ακούσει ξανά αποτέλεσμα όμως δεν βλέπουμε!!!!!
ΥΓ1 Το κείμενο μπήκε μπροστά και όχι στο δικό μου blog μέσα μετά από παράκληση φίλης μου.

1 σχόλιο:

izydoor είπε...

άλλο τα δημοσιογραφικά μπλογκ, ανώνυμα και επώνυμα, και άλλο τα μπλογκ μη επαγγελματιών.

εκεί γίνεται ο διαχωρισμός, και εκεί φαίνεται και η αξία των μπλογκ.

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...