Γιατί σιωπούν οι “επαναστάτες” για το φρικτό έγκλημα; Γιατί έχει πέσει το Indymedia;


Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΣΥΜΒΑΝ ΠΡΟΧΩΡΕΙΣΤΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΤΕ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ 15ΧΡΟΝΟΥ ΔΕΙΞΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ZOUGLΑ.GR ΒΓΑΖΕΙ ΣΕΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ
ΓΙΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ “ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗΣ” ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΤΑΡΖΑΝ! ΔΙΚΑΙΑ ΠΗΡΕ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟ! ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ:”…η Αστυνομία εξετάζει και το ενδεχόμενο ρατσιστικής επίθεσης, δηλαδή κάποιοι να παγίδευσαν την βαλίτσα για να σκοτώσουν αλλοδαπούς ρακοσυλλέκτες.” ΑΡΧΙΚΑ ΕΙΧΕ ΓΡΑΨΕΙ ΟΤΙ Ο ΝΕΚΡΟΣ ΗΤΑΝ Ο… ΒΟΜΒΙΣΤΗΣ!(Η βόμβα εξερράγη στα χέρια του αγνώστου που προσπάθησε να την τοποθετήσει.). ΓΕΛΟΙΑ Η ΕΚΔΟΧΗ ΟΤΙ Ο 15ΧΡΟΝΟΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ ΗΤΑΝ Ο… ΒΟΜΒΙΣΤΗΣ!(ZOUGLA.GR: “Σύμφωνα με πληροφορίες, η Αντιτρομοκρατική αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά και αρχικά εξέτασε δύο σενάρια: ή ο νεκρός προσπαθούσε να τοποθετήσει τον εκρηκτικό μηχανισμό και από λάθος στη συνδεσμολογία αυτός εξερράγη, ή πρόκειται για περαστικό ο οποίος αντελήφθη το ύποπτο πακέτο έσκυψε να δει τι είναι και η βόμβα εξερράγη, με αποτέλεσμα να διαμελιστεί και να τραυματιστούν οι δύο Αφγανές…”)

ΣΤΟΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ Ο “ΠΡΕΖΑTV” ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ… ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ(!!!):

“Δευτέρα, Μάρτιος 29, 2010, ΝΕΚΡΟΣ 15ΧΡΟΝΟΣ ΑΦΓΑΝΟΣ ΡΑΚΟΣΥΛΛΕΚΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΡΗΞΗ ΣΤΑ ΠΑΤΗΣΙΑ.ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΤΟ 11ΧΡΟΝΟ ΚΟΡΙΤΣΙ.ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΟΚ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ. ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΑ ΠΑΤΗΣΙΑ ΟΠΩΣ ΟΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ… Οικογενεια Αφγανων μεταναστων εψαχνε για ρουχα και διαφορα μικροαντικειμενα σε καδους σκουπιδιων στα Κατω Πατησια.Ο 15χρονος γιος της οικογενείας βρηκε ενα σακο στα σκουπιδια,τον ανοιξε…και δυστυχος σκοτωθηκε καθως ο σακος περιείχε βομβα. Η 11χρονη αδελφη του δεν τραυματίστηκε σοβαρα και εχει μεταφερθει στο Παιδων.Ειναι καλα στην υγεια της. Η μητερα των παιδιων βρίσκεται σε κατασταση σοκ επειτα απο αυτο που ειδε μπροστα της(το γιο της να γινεται χιλια κομματια απο τη βομβα).Ειναι μαζι με τη κορη της στο Παιδων.”
ΓΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΟΥΤΕ ΛΕΞΗ!

indy.GR – ΣΥΡΙΖΑ: Έκρηξη βόμβας με νεκρό στα Κάτω Πατήσια δημοσιεύτηκε χθες από BHXOS Eνας άγνωστος μέχρι στιγμής άνδρας αποπειράθηκε πριν λίγο να βάλει βόμβα σε κάποιο κτίριο Δημόσιας Διοίκησης (Κρατικό Κτίριο) – είπαν μόλις τώρα σε έκτακτο Δελτίο ειδήσεων – και η βόμβα έσκασε στα χέρια του με αποτέλεσμα να τον σκοτώσει!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...