Ηλικιωμένος έριξε βραστό νερό στο πρόσωπο 13χρονου


Ένα περίεργο περιστατικό, με θύμα ένα παιδί 13 μόλις ετών που κινδυνεύει να μείνει στο σκοτάδι για την υπόλοιπη ζωή του, συνέβη στους Αγίους Θεοδώρους και διερευνάται από τις αστυνομικές Αρχές της Κορίνθου.

Ο μαθητής της Α’ Γυμνασίου νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Παίδων με σοβαρά εγκαύματα στο πρόσωπο και την πλάτη, και κινδυνεύει να χάσει την όρασή του. Όλα συνέβησαν το πρωί της 11ης Απριλίου. Ο 13χρονος έπαιζε στο σπίτι ενός 75χρονου, ο οποίος είναι συμπέθερος των γονιών του, μαζί με τα εγγόνια του ηλικιωμένου.

Οι γονείς καταγγέλλουν ότι ο ηλικιωμένος ενοχλήθηκε από τις παιδικές φωνές και τα γέλια, πήρε μία κατσαρόλα με βραστό νερό και την έριξε στο πρόσωπο του ανήλικου, με αποτέλεσμα το παιδί να υποστεί σοβαρά εγκαύματα!

Την επόμενη ημέρα, οι γονείς υπέβαλαν μήνυση κατά του ηλικιωμένου, ο οποίος είναι συμπέθερός τους, αλλά δεν συνελήφθη καθώς είχε περάσει η διαδικασία του αυτοφώρου.

Μία διαφορετική εκδοχή για το περιστατικό δίνει στη zougla.gr ο διευθυντής της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κορινθίας, Κώστας Αντωνίου. Σύμφωνα με τον ίδιο, πρόκειται για ένα τραγικό ατύχημα και όχι για εσκεμμένη εγκληματική ενέργεια από την πλευρά του ηλικιωμένου. Ενώ ο 75χρονος μετέφερε μία κατσαρόλα με βραστό νερό, ένα από τα παιδιά που έπαιζαν στο σπίτι του τον σκούντησε, ο ίδιος έχασε την ισορροπία του και το καυτό νερό «έλουσε» τον 13χρονο.

Σκόπιμη ή μη η ενέργεια, το αποτέλεσμα παραμένει το ίδιο. Ο 13χρονος νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση και δίνει τη μάχη της ζωής του.
zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...