Βούλωσε στόματα!

Βούλωσε στόματα!
Ο Σεμπαστιάν Λέτο βρίσκεται δύο χρόνια στην Ελλάδα και έχει καταφέρει να σηκώσει ήδη τέσσερις κούπες. Ο Αργεντινός μέσος... βούλωσε στόματα για όλα όσα του καταμαρτυρούσαν. Το gazzetta.gr αναλύει!


Από το λιμάνι του Λίβερπουλ βρέθηκε σε αυτό του Πειραιά και κατάφερε να κατακτήσει το νταμπλ στην πρώτη του χρονιά στην Ελλάδα. Αυτό όμως δεν του ήταν αρκετό και μετακόμισε στην Παιανία ακούγοντας ουκ ολίγα, από την αγωνιστική του παρουσία μέχρι την συμπεριφορά του.
Φλύαρο τον ανέβαζαν χασογκόλη τον κατέβαζαν. Ο Λέτο, όμως, απέδειξε ότι μόνο την... πάρτη του δεν κοιτάει. Ο Αργεντινός μπορεί να κρατάει λίγο παραπάνω την μπάλα αλλά αυτό οφείλεται ότι έχει τεράστια εμπιστοσύνη στα πόδια του και το αποδεικνύει κάθε φορά που έρχεται σε επαφή με την «στρογγυλή Θεά». Για το θέμα του ατομιστή που τον κατηγορούσαν ο Λέτο έχει απαντήσει με τις τέσσερις ασίστ που έχει προσφέρει στο πρωτάθλημα (σε Λειβαδιά, Τρίπολη και κόντρα σε Εργοτέλη και Ηρακλή στο ΟΑΚΑ).
Ο... χασογκόλης με τα 8 τέρματα

Ο... χασογκόλης Λέτο, όπως πολλοί φίλοι του Ολυμπιακού και όχι μόνο τον αποκαλούσαν όταν πήρε την μεταγραφή για τον Παναθηναϊκό, τους απάντησε από την πρώτη αγωνιστική. Σημείωσε στην πρεμιέρα της Σούπερ Λιγκ δύο τέρματα στην Κρήτη επί του Εργοτέλη και μέχρι την χθεσινή μέρα αλλά έξι. Τέσσερα σε πρωτάθλημα, ένα στο Κύπελλο (το χθεσινό με τον Άρη) και άλλο ένα στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ (με την Ατλέτικο).
Ο Λέτο κατηγορήθηκε ότι δεν τα πάει καλά και με τους προπονητές του. Στον Παναθηναϊκό, πάντως, κάτι τέτοιο δεν φάνηκε καθώς μπορεί μερικές φορές να ήταν εκνευρισμένος από κάποια αλλαγή αλλά αυτό ήταν της στιγμής και πάνω στην ένταση του αγώνα. Ο Αργεντινός, άλλωστε, έχει αποδείξει ότι θέλει να παίζει και στα ενενήντα λεπτά για να προσφέρει όσα περισσότερα μπορεί στην ομάδα.
Δύο σερί νταμπλ
Μετά τον Αντώνη Νικοπολίδη έγινε ο παίκτης που κατακτά σε δύο σερί χρονιές νταμπλ με διαφορετικές ομάδες και θέλει να συνεχίσει να μεγαλώνει την τροπαιοθήκη του φορώντας την φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...