"Πάνοπλες" Μπαρτσελόνα και Ιντερ για τον αυριανό ημιτελικό


Kαι οι 21 ποδοσφαιριστές που συμπεριλαμβάνονται στο ρόστερ της α΄ ομάδας της Μπαρτσελόνα, συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή για τον ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ εναντίον...



ης Ιντερ. Δείγμα γραφής της ενότητας που θέλει να διατηρήσει ο Πεπ Γκουαρντιόλα, ενόψει της πιο δύσκολης αποστολής που αντιμετωπίζουν οι πρωταθλητές Ευρώπης την τελευταία διετία: να ανατρέψουν σκορ 1-3 απέναντι σε ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο!

Ετσι, στους "21" βρίσκονται τόσο ο Αντρες Ινιέστα που βέβαια δεν θα αγωνιστεί λόγω τραυματισμού στο μηρό, όσο και ο Ουκρανός αμυντικός Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι ο οποίος δεν έχει δηλωθεί. Ουσιαστικά, λοιπόν, η αποστολή αποτελείται από 19 παίκτες, ανάμεσά τους και ο Ερίκ Αμπιντάλ παρότι η συμμετοχή του είναι αμφίβολη. Μοναδικός απών είναι ο αρχηγός Κάρλες Πουγιόλ, που συμπλήρωσε κάρτες στο πρώτο ματς, στο Σαν Σίρο.

Η ενότητα είναι δεδομένη και στην αντίπερα όχθη, καθώς η Ιντερ ταξίδευσε στη Βαρκελόνη με 25 ποδοσφαιριστές. Ο Μουρίνιο δεν θέλησε καν να κρύψει τα χαρτιά του και στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου αποκάλυψε και την ενδεκάδα. Με τα λόγια του, οριστικοποίησε τη συμμετοχή του Γουέσλι Σνάιντερ ο οποίος προέρχεται από τραυματισμό, όμως ο "special one" αποφάσισε να ρισκάρει.

Ετσι, οι πιθανές ενδεκάδες του αυριανού έχουν ως εξής:

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Βαλντές, Ντάνι Αλβες, Πικέ, Γκ.Μιλίτο, Αμπιντάλ (ή Μάξγουελ), Τσάβι, Μπούσκετς, Κεϊτά, Μέσι, Ιμπραϊμοβιτς, Πέδρο (ή Ανρί)

ΙΝΤΕΡ: Ζούλιο Σέζαρ, Μαϊκόν, Λούσιο, Σάμουελ, Ζανέτι, Καμπιάσο, Τιάγκο Μότα, Σνάιντερ, Ετό, Πάντεφ, Ντ. Μιλίτο.

todekari

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...