Χεζμπολάχ: Συνεχίζει τον εξοπλισμό



H σιιτική οργάνωση Χεζμπολάχ του Λιβάνου ανακοίνωσε σήμερα ότι θα συνεχίσει να εξοπλίζεται για την προστασία της, παρά τις διεθνείς αντιδράσεις.
«Η επιλογή μας πάντα ήταν να λαμβάνουμε όσο το δυνατόν περισσότερα όπλα για την αντίσταση» δήλωσε ο βουλευτής της Χεζμπολάχ, Χάσαν Φαντλάχα, στην εφημερίδα As-Safir του Λιβάνου, που γράφει στην πρώτη της σελίδα «Η απάτη της Ουάσινγκτον και του Τελ Αβίβ για τους πυραύλους μέχρι τα πρόθυρα του πολέμου».


Ο Φαντλάχα είπε ότι τα όπλα της Χεζμπολάχ δεν σχετίζονται με τον εξοπλισμό και τα εγκλήματα των ΗΠΑ και του συμμάχου τους, του Ισραήλ.

«Το επίπεδο του εξοπλισμού του κινήματος δεν μπορεί να συγκριθεί με εκείνο των ΗΠΑ που χρησιμοποιούν τα όπλα στα εγκλήματα τους εναντίον των λαών ανά τον κόσμο, τη Χιροσίμα, τους 100.000 μάρτυρες που σκοτώθηκαν στο Ιράκ, περνώντας από δεκάδες χιλιάδες νεκρούς στην Παλαιστίνη, στο Λίβανο και το Αφγανιστάν» είπε ο Φαντλάχα.

Την Τρίτη, ο Αμερικανός υπουργός Άμυνας, Ρόμπερτ Γκέιτς, κατηγόρησε το Ιράν και τη Συρία ότι προμηθεύουν τη Χεζμπολάχ με ρουκέτες και πυραύλους.
zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...