Επίθεση κάνει η "Ελληνοφρένεια" στον Λάκη και τους "Ράδιο Αρβύλα"


Τι λόγο είχαν οι "Ελληνοφρένεια" να κάνουν επίθεση στο "Ράδιο Αρβύλα" και τον Λάκη Λαζόπουλο μέσα από την συνέντευξη τους στο "Βήμα"; Λένε ότι οι ίδιοι ασχολούνται με υψηλό επίπεδο και οι άλλοι δύο ασχολούνται με παρακμιακά κανάλια ή γιαγιάδες από λαικές αγορές. Τελικά ο Καλαμούκης και ο Μπαρμπαγιάννης Διαβάστε τι είπαν:

"Στην τηλεόραση υπάρχουν αυτή τη στιγμή οι “Ράδιο Αρβύλα”, ο Λάκης Λαζόπουλος, εμείς και ο Θέμος Αναστασιάδης. Είναι εντελώς διαφορετικές εκπομπές. Εμείς είμαστε πιο πολιτικοί από όλους αυτούς. Δεν ασχολούμεθα για παράδειγμα όπως οι “Ράδιο Αρβύλα” με την εκπομπή της Μαρίας Μπεκατώρου. Και ο Λαζόπουλος “πιάνει” παρακμιακά κανάλια ή ατάκες του κόσμου από τον δρόμο και τις λαϊκές αγορές. Τις απόψεις μιας γιαγιούλας στη λαϊκή, όσο σοφές κι αν είναι, εμείς δεν τις παίζουμε. Δεν θα σατιρίσουμε αυτόν που δεν έχει εξουσία. Αυτό μας διαφοροποιεί. Κι επίσης μας διαφοροποιεί η καθαρή και σαφής αριστερή οπτική μας».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...