Γιατί η Ναταλία Γερμανού δεν πήγε στην πρεμιέρα της Ρούλας;


Ιάσωνας Κυριακού
Στην πρεμιέρα της Ρούλας Κορομηλά, όπως ήταν αναμενόμενο, παρευρέθη όλο το δυναμικό της τηλεόρασης του ALPHA.

Από νωρίς, τόσο οι πρωτοκλασάτοι παρουσιαστές όσο και οι πανελίστες και οι συνεργάτες αυτών είχαν κατακλύσει τις πρώτες θέσεις στο στούντιο «Προ» του Πικερμίου, απ' όπου θα έβγαινε απευθείας, ύστερα από 4 χρόνια απουσίας από την τηλεόραση, η Ρούλα Κορομηλά.
Ποια παρουσιάστρια του καναλιού της Κάντζας, όμως, έλαμψε διά...της απουσίας της και σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως;

Η Ναταλία Γερμανού, η παρουσιάστρια της εκπομπής «Μες την καλή χαρά» δεν εθεάθη σε κανένα πλάνο, όπως η Ελένη Μενεγάκη, η Μπέτυ Μαγγίρα, η Σίσσυ Χρηστίδου, ο Νίκος Μουτσινάς, ο Γιώργος Τσαλίκης, η Κατερίνα Καραβάτου και πολλοί άλλοι από τον ALPHA...

Όχι γιατί δεν την έβρισκε ο σκηνοθέτης της βραδιάς, αλλά γιατί απλώς η Ναταλία Γερμανού δεν πήγε στην πρεμιέρα της Ρούλας Κορομηλά.

Μην πάει ο νους σας κατευθείαν στο κακό. Η Ναταλία Γερμανού δεν τσακώθηκε ούτε με τη Ρούλα Κορομηλά ούτε με το κανάλι. Απλώς το... άλλο επάγγελμα της Ναταλίας Γερμανού είναι... dj και είχε κανονίσει ταξίδι αστραπή στη Θεσσαλονίκη, όπου έπαιξε μουσική, με το αζημίωτο βέβαια, σε γνωστό club της πόλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...