ΚΟΝΤΡΑ ΜΑΚΗ-TROKTIKOU ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΚΟΝΤΟΜΗΝΑΣ

ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΔΕΝ ΦΤΑΕΙ ΑΛΛΑ ΠΛΑΚΩΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ
Με αφορμή τα περιοριστικά μέτρα που επιβλήθηκαν από την Δικαιοσύνη στον επιχειρηματία Κοντομηνά(γράψαμε σχετικά) νέος γύρος αντιπαραθέσεων ξέσπασε ανάμεσα σε Μάκη Τριανταφυλλόπουλο και blog troktiko. Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος μέσα από την στήλη tv αλ Κάϊντα κατηγορεί τον Σωκράτη Γκιόλια ότι προσπαθεί να κερδίσει τις εντυπώσεις και τον εμπλέκει για ακόμη μια φορά με το blog troktiko.


Θεωρεί ότι τα κείμενα του blog είναι υπέρ του επιχειρηματία επειδή ο Σωκράτης Γκιόλιας είναι διευθυντής στο ραδιόφωνό του την ίδια ώρα που και αυτός θεωρεί και το γράφει στην zougla.gr ότι ΑΔΙΚΑ επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι στον επιχειρηματία!!!!! Δηλαδή συμφωνούν και οι δυο αλλά παρόλλα αυτά πλακώνονται με εκφράσεις του στυλ ο υποτακτικός Σωκρατάκος όπως αναφέρει η zougla.gr και ορτινάτσα του Βγενόπουλου όπως γράφει το troktiko για τον Μάκη. Η κόντρα αυτή δεν είναι η μοναδική το τελευταίο διάστημα αφού το blog troktiko κάνει επίθεση και στον Χρίστο Μουλινό για κείμενο που έχει γράψει σχετικά με τις χαμηλές ακροαματικότητες του ΡΑΔΙΟ ΘΕΜΑ την ώρα που το troktiko γράφει (και είναι αλήθεια ότι τα νούμερα διπλασιάστηκαν σε σχέση με παλιά) όμως η αλήθεια βρίσκεται κάπου στην μέση όπως γράψαμε σε σχετική ανάρτηση από χθες. Όσο συνεχίζεται αυτός ο πόλεμος είναι ολοφάνερο ότι η zougla.gr διατηρεί στο διαδίκτυο μια αρκετά υψηλή θέση στην 14η θέση και μπορεί το troktiko να είναι στην 8η θέση αλλά η zougla.gr διατηρεί το δικαίωμα να ελπίζει και σίγουρα είναι κερδοφόρα κάτι που πολύ δύσκολα πετυχαίνει ένα site. Μάλιστα πέρισυ η διαφήμισή της ξεπέρασε κατά πολύ τα 2 εκ ευρώ και μιλάμε πάντα σύμφωνα με όσα δήλωσε η ίδια στην εφορία ως εταιρεία!!!! Τα έσοδα του troktikou μηδενικά αφού δεν έχει διαφημίσεις και σίγουρα ο Μάκης έχει ακόμα ένα λόγο να είναι χαρούμενος αφού όσο συνεχίζεται η κόντρα η zougla.gr παραμένει ψηλά και αυτός κερδίζει. Μάλιστα ετοιμάζει και διαδικτυακή τηλεόραση πάνω στο site πράγμα που όταν γίνει υπολογίζεται στις αρχές Σεπτεμβρίου θα είναι μια νέα εξέλιξη. Η θέση μας για την κόντρα είναι γνωστή και έχει γραφτεί κατά επανάληψη στο παρελθόν. Ασχολούμαστε όμως με το καινούργιο επεισόδιο για να επισημάνουμε πως μια διαδικτυακή κόντρα που έχει φτάσει και στην Ελληνική Δικαιοσύνη με μηνύσεις και αγωγές εκατέρωθεν διαμορφώνει εξελίξεις αφού δεν μας φαίνεται και τόσο τυχαία η δίωξη στον κύριο Κοντομηνά από την εμπλοκή του εκ νέου με το ραδιόφωνο και ίσως αργότερα πάλι με την τηλεόραση.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Τσάτσοι του Κοντομηνά είναι τα τρωκτικά αφού ο Γκιόλιας είναι Διευθυντής στο Ράδιο Θέμα που είναι του Κοντομηνά εσύ τώρα το τι γράφεις είναι δικαίωμά σου και εμείς που δεν θα μπαίνουμε όσο διαφημίζεις εταιρείες που έχουν να κάνουν με τον απατεώνα τον Κοντομηνά . Άσε δεν μας πείθετε πλέον ουρά του τρωκτικού είσαστε αλλά με ελέχιστες επισκέψεις την ημέρα καμιά 500αρια είναι οι μοναδικοί αναγνώστες σας και για αυτό πέφτετε συνέχεια σε λίγο θα το διαβάζετε μόνοι σας αφού δεν τα βάζετε πλέον με κανέναν παρά μόνο με τον Βαρδινογιάννη κολλημένοι σκατοβάζελοι που στην ουσία σπρώχνεται τον Κόκκαλη να πάρει και άλλα στημένα Πρωταθλήματα Άντε γεια από Θεσσαλονίκη με Αγάπη .

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...