ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ZOUGLA.GR ΣΤΟ TROKTIKO

Όταν η υποκρισία γίνεται κείμενο δημοσιεύεται στην zougla.gr . Επειδή δεν θέλουν να καρφωθούν βαπτίζουν το κείμενο ως mail αναγνώστριας που τάχα τους έστειλε το κράξιμο της για το troktiko και τον διαχειριστή που του έχουν φορτώσει ο Μάκης και οι νεόκοποι συνεργάτες του. Βρίζουν λοιπόν τα "τρωκτικά" και καλά κάνουν εφόσον ήταν αναγνώστες ή εφόσον έγραφαν επώνυμα τα παληκάρια της zougla.gr .


Όμως ενώ καταγγέλουν τις μεθόδους του τρωκτικού ως απαράδεκτες (τώρα σας έδωσαν και εταιρεία στην Λιβερία για να στέλνετε τις μηνύσεις σας) κάνουν τα ίδια και πολύ χειρότερα για να καταφέρουν να ανέβουν ακόμα καμιά θέση στην alexa και να πάνε από την 14η θέση που είναι τώρα στην 13η ή ακόμα και να πλησιάσουν το άπιαστο όνειρο που είναι η 8η θέση που έχει στην Ελλάδα το troktiko. Tο κείμενο της zougla.gr που φυσικά και δεν έστειλε κανένας αναγνώστης μιλάει με σκληρές εκφράσεις για τον Σωκράτη σε μια περίοδό μάλιστα που η κόντρα της zougla.gr με το blog troktiko ήταν σε ύφεση. Σίγουρα θα απαντήσουν  λάθος για εμάς που θα κάνει τους τύπους που τους αρέσουν οι κόντρες να μπαίνουν εναλλάξ σε troktiko, zougla για να διαβάζουν τις αναρτήσεις και να γελάνε με τους χαρακτηρισμούς. Ο Μάκης τα έχει βάλει με τα πιο δημοφιλή blogs στην Ελλάδα και σίγουρα αυτό έχει ως αποτέλεσμα να κάνει πολλούς νέους αντιπάλους από αυτούς που παλιότερα έπιναν νερό στο όνομά του. Πάντως η 14η θέση της zougla,gr μόνο τυχαία δεν είναι και εάν καταφέρει να κρατηθεί σε τόσο υψηλή επισκεψιμότητα θα είναι ο πρώτος τηλεοπτικός δημοσιογράφος που κάνοντας site πήγε πάρα πολύ καλά. Για κοιτάξτε πόσο πίσω είναι οι Ευαγγελάτος , Κούλογλου, Παπαχελάς, Θεοδωράκης και τόσοι άλλοι που έχουν sites που δεν το πλησιάζουν ούτε κατά διάνοια και θα καταλάβετε γιατί και οι επιθέσεις στο troktiko είναι μέσα στο πρόγραμμα για να γράφει το troktiko που είναι στην 8η θέση και να τρέχουν να μπαίνουν στην zougla.gr για να δούνε την απάντηση. Για αυτό ποντίκια αφήστε τους ασχολίαστους μήπως και χάσουν κάποια κλικ και μετά ηρεμήσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...