Οι... δρόμοι της επόμενης ημέρας

Οι... δρόμοι της επόμενης ημέρας
KAΛΑ ΠΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ  ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΑΓΚΑ ΤΟΝ ΦΡΑΓΚΟΦΟΝΙΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΓΙΑ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟ-ΠΑΤΕΡΑ ΔΙΧΑΣΜΕΝΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΠΑΤΕΡΑ ΑΛΛΑ ΠΑΤΕΡΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ
Το... μπαλάκι είναι ξανά στην πλευρά Βαρδινογιάννη, η οποία ψάχνει κοινά αποδεκτή λύση για την προεδρία εκτός Δ.Σ μετά και το «όχι» του Θανάση Γιαννακόπουλου. Οι πιθανότητες για Πατέρα και αλλαγή των δεδομένων με «τυφώνα».




Το σημερινό Δ.Σ έβγαλε τον Παναθηναϊκό σε... ξέρα και όλα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν την ερχόμενη Τετάρτη. Αυτή την στιγμή τα πάντα είναι ανοιχτά. Είναι δεδομένο πως θα γίνουν συνεννοήσεις, ώστε να έχει βρεθεί η λύση πριν την συνεδρίαση και να μην οδηγηθεί ξανά ο πολυμετοχικός σε αδιέξοδο.

Το... μπαλάκι εξακολουθεί να βρίσκεται στην πλευρά του Γιάννη Βαρδινογιάννη, ο οποίος μετά το «όχι» του Θανάση Γιαννακόπουλου έχει μπροστά του δύο δρόμους.

Αποδεκτός εκτός Δ.Σ

Ο πρώτος που αυτή την στιγμή συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες είναι να βρει μία όσο το δυνατόν περισσότερο κοινά αποδεκτή λύση για την προεδρία. Έναν άνθρωπο, ο οποίος δεν θα βρίσκεται στο διοικητικό συμβούλιο και θα πρόκειται για άφθαρτο πρόσωπο. Μία κίνηση που σε καμία περίπτωση δεν βρίσκει σύμφωνους τους οπαδούς που σήμερα έστειλαν έξω από τα γραφεία το δικό τους μήνυμα. Εξάλλου κατά το παρελθόν αντίστοιχες λύσεις μόνο καλό δεν έκαναν στο κλαμπ.

Αν βρεθεί αυτό το πρόσωπο θα μπορεί να πάρει τα ηνία της ΠΑΕ την Τετάρτη, καθώς παραιτήθηκε από το Δ.Σ ο Δημήτρης Χατζής(ανήκει στο μπλοκ Τζίγγερ) εξαιτίας επαγγελματικών υποχρεώσεων και υπάρχει μια κενή θέση.

Σενάριο επιστροφής

Από κει και πέρα, υπάρχει πάντα το σενάριο για επιστροφή του Νικόλα Πατέρα. Αυτή την στιγμή δεν έχει πολλές πιθανότητες, μιας και στην επιστολή που διάβασε ο Γιάννης Ξυλάς ο Πατέρας εμμένει στην παραίτηση του, καθώς δεν έχουν ξεπεραστεί οι λόγοι που πήρε αυτή την απόφαση.
Για να ξεπεραστούν τα εμπόδια της επιστροφής θα πρέπει να βρεθεί η «χρυσή τομή» με τον Τζίγγερ που δεν φαίνεται διατεθειμένος να κάνει πίσω.

Οι Γιαννακόπουλοι

Στο μεταξύ, δεν πρέπει να αποκλείσουμε την λύση του Θανάση ή του Παύλου Γιαννακόπουλου παρά το ότι και σήμερα ο Θανάσης διέψευσε κατηγορηματικά αυτό το ενδεχόμενο. Φυσικά, αν δεν βρεθεί κοινά αποδεκτή λύση, δεν γυρίσει ο Πατέρας και ο Παναθηναϊκός μείνει ακυβέρνητος τότε δεν αποκλείεται ένας από τους δύο να βάλει πάνω από όλα το καλό του συλλόγου και να ηγηθεί της νέας προσπάθειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...