ΤΟΝ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΕ ΤΑ ΤΕΡΤΙΠΙΑ ΤΟΥΣ

Στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών βρίσκεται από χθες το βράδυ ο Τόλης Βοσκόπουλος με έφραγμα και βρίσκεται στην μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Το χρέος προς την Εφορία και η προβολή του από τα ΜΜΕ τον οδήγησαν εκεί. Όχι ότι τα ΜΜΕ δεν έπρεπε να το προβάλλουν αλλά να γράψουν ότι η υπόθεση είναι 8 χρόνια στα δικαστήρια και η ΕΦΟΡΙΑ δεν δίνει φορολογική ενημερότητα για να πουλήσει και να αποπληρώσει το χρέος του ενώ του έχει υποθηκεύσει ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΚΙΝΗΤΗ περισουσία του.

Μιλάμε για τρελά πράγματα που μόνο στην Ελλάδα συμβαίνουν. Δεν σου δίνουν φορολογική ενημερότητα για να πουλήσεις και σου κατάσχουν τα ακίνητά σου για ελάχιστα χρήματα  και σε καταστρέφουν. Εμείς θα σταθούμε στο πλευρό του Τόλη Βοσκόπουλου γιατί θεωρούμε ότι ΑΔΙΚΕΙΤΕ κατάφορα σε αυτή την ιστορία. Και μην ακούσω ότι υπερασπιζόμαστε έναν φοροφυγά γιατί αυτοί που μας κυβερνάνε έχουν ΚΛΕΨΕΙ πολύ περισσότερα και όμως και τους ψηφίζετε και στους στηρίζετε. Κάποιοι από εσάς με προσωπικό όφελος και κάποιοι άλλοι από ανοησία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...