Oι πρώτες φωτo της Βάσιας Λoη λίγο πριν τo γάμo!



"Υπέρλαμπρη μες στο ξεχωριστό νυφικό της Σήλιας Κριθαριώτη, η Βάσια Λόη χαμογέλασε πρώτα στο φακό του panoramapress.gr και μετά πήγε στην εκκλησία.

Ετοιμάστηκε στην προεδρική σουίτα του «Αστέρα» Βουλιαγμένης και από όπου και αναχώρησε για την εκκλησία μαζί με τον αγαπημένο της, Νικόλα Μαδιά.

Ο Νικόλας την περίμενε κάτω και προς έκπληξη πολλών έφτασαν μαζί στην εκκλησία...

Κούκλα, θεά; Τι να πούμε για τη Βάσια μας!
Αυτή την ώρα γίνεται ο γάμος της κι εμείς της ευχόμαστε βίον ανθόσπαρτο!

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το καλοκαίρι του 2008 στη Μύκονο, όπου έτυχε να κάνουν διακοπές με διαφορετικές παρέες. Γνωρίστηκαν καλύτερα, είδαν ότι ταίριαζαν σε πολλά πράγματα κι έτσι αποφάσισαν να γίνουν και επίσημα ζευγάρι.

Διακριτικοί και low profile δεν δίνουν δικαιώματα για σχόλια και αποφεύγουν όσο μπορούν τις δημόσιες εμφανίσεις. Άλλωστε ο Νικόλας Μαδιάς προέρχεται από μία μεγάλη εφοπλιστική οικογένεια και δεν θέλει να γίνεται στόχος σχολιασμού κρατώντας διακριτική στάση απέναντι στα Media.

Το ζεύγος, προτίμησε να μοιραστεί την πιο σημαντική στιγμή της ζωής του,με στενούς φίλους και συγγενείς γι' αυτό και η δεξίωση, που θα ακολουθήσει στη Βάρκιζα, στον ιδιωτικό χώρο του γνωστού κλάμπ «Island», έχει μόνο 400 καλεσμένους."

http://www.panoramapress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...