Ο μάνατζερ της Τζούλιας απειλεί το ΓΕΕΘΑ με αγωγή 1 εκατ. ευρώ




Με αγωγή απειλεί τώρα ο Μένιος Φουρθιώτης, μάνατζερ της Τζούλιας Αλεξανδράτου, ακόμη και στελέχη του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας, σύμφωνα με το περιεχόμενο τηλεφωνικής συνομιλίας του με τη zougla.gr. O νεαρός μάνατζερ αναφέρει ότι θα απαιτήσει από όσους τον κατηγορούν το ποσό του ενός εκατ. ευρώ ως αποζημίωση για προσβολή προσωπικότητας δια της δικαστικής οδού.





Ο διάλογος της zougla.gr με τον Μένιο Φουρθιώτη

«Θα μηνυθεί και αυτός που το υπονοεί μέσα από το ΓΕΕΘΑ. Επειδή μου είπε θα ζητήσω αποζημίωση με αγωγή ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ για προσβολή προσωπικότητας.

Εγώ δεν είμαι ο άνθρωπος που πρέπει να γνωρίζω αν επιτρέπεται να μπω κάπου ή όχι.

Εκτός τούτου, δεν πήγα μόνος μου, ούτε και η κυρία Αλεξανδράτου, προσκληθήκαμε. Κατόπιν τούτου υπήρχε φρουρός στην είσοδο. Ούτε ταυτότητα μας ζήτησε ούτε μας είπε ότι απαγορεύεται.

Ο κάθε πολίτης δηλαδή που κυκλοφορεί έξω πρέπει να γνωρίζει ότι απαγορεύεται ή επιτρέπεται; Δεν νομίζω ότι οι ευθύνες είναι σε εμάς αλλά τόσο εκεί που πρέπει να είναι οι ευθύνες.

Για ποιο πράγμα με κατηγορεί το ΓΕΕΘΑ. Επειδή μπήκα μέσα στο πολεμικό μουσείο; Στο πάρκινγκ; Αυτή είναι η κατηγορία;

Δεν καταλαβαίνω το θέμα. Να με καλέσει το ΓΕΕΘΑ να πω τι;»


Το σήριαλ συνεχίζεται...

Αυτός στη Λήμνο και αυτή «στον κόσμο τον δικό της»… κάπως έτσι έπεσαν οι τίτλοι τέλους για το πάρτι στο Πολεμικό Μουσείο.

Σε συνέντευξή της, η Τζούλια Αλεξανδράτου περιέγραψε καρέ – καρέ τι συνέβη εκείνο το βράδυ στο μουσείο. Μετά το νυχτοκάματό της παρέα με το νεαρό στρατεύσιμο, Μάκη Ζαγορίτη, πήγαν σε άλλο νυχτερινό κέντρο και αφού διασκέδασαν μέχρι το πρωί, κατέληξαν στο Πολεμικό Μουσείο.

Μάλιστα, η ξανθομαλλούσα τονίζει πως η ιδέα ήταν του Μάκη Ζαγορίτη και ενώ εκείνη αρχικά αρνήθηκε γιατί βαριόταν, εκείνος επέμενε. Πήγαν στο μουσείο και, όπως περιγράφει η Τζούλια, ο φρουρός όχι μόνο δεν της απαγόρευσε την είσοδο, αλλά της ζήτησε και αυτόγραφο.

Στη συνέχεια, ξύπνησαν τους στρατιώτες για να τους δείξει ο νεαρός Ζαγορίτης ποια συνόδευε. Αφού έκαναν την πλάκα τους, όπως είπε η Τζούλια, με τους στρατιώτες, εκείνη αποχώρησε. Όταν, μάλιστα, ρωτήθηκε για τις άσεμνες φωτογραφίες μέσα στους χώρους του μουσείου, εκείνη απάντησε πως δεν θα ήθελε να το σχολιάσει.

Έτσι, χωρίς σχόλια, βγήκε και η απόφαση του ΓΕΕΘΑ. Ποινή τριάντα ημερών αυστηρής και τριάντα ημερών απλής φυλάκισης στον ναύτη Γεράσιμο Ζαγορίτη για την πλάκα που έκαναν στους στρατιώτες.

Ο γιος του Λευτέρη Ζαγοριτή, μάλιστα, από το κέντρο της Αθήνας θα ταξιδέψει μέχρι την όμορφη Λήμνο και θα μείνει εκεί μέχρι τον Σεπτέμβριο, όταν και ολοκληρώνεται η θητεία του. Όλο αυτό το διάστημα, βέβαια, δεν πρόκειται να βγει από το στρατόπεδο.

Ο Μάκης Ζαγορίτης φαίνεται πως πλήρωσε ακριβά τη νύχτα εκείνη που τόσο πολύ ήθελε να πάει την Τζούλια στο Πολεμικό Μουσείο για να κάνει την πλάκα του.

Βέβαια, μαζί με αυτόν, ποινή φυλάκισης 20 ημερών επεβλήθη και στους δύο στρατιώτες σκοπούς του μουσείου.

Την ίδια ώρα, η «πέτρα του σκανδάλου» δίνει συνεντεύξεις και συνεχίζει τη ζωή της κανονικά σαν να μην άλλαξε τίποτα. Άλλωστε, η Τζούλια δεν είχε καμία συνέπεια για εκείνη τη νύχτα στο μουσείο.
zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...