"Ρε Κώστα, πως έχεις γίνει έτσι;"


"Με ανοιχτό το στόμα έμειναν στον Ολυμπιακό όταν αντίκρυσαν τον Κώστα Μήτρογλου. Καi δεν έμειναν έτσι για καλό λόγο, αλλά γιατί ο υψηλόσωμος επιθετικός των "ερυθρολεύκων" παρουσιάστηκε...



στην έναρξη της προετοιμασίας σε κατάσταση πρωην ποδοσαιριστή! Επτά κιλά παραπάνω από όσα έπρεπε να έχει "κουβαλάει" ο νεαρός επιθετικός, κάτι που φυσικά επηρεάζει την φυσική του κατάσταση.

Μάλιστα ο Λίνεν εκνευρίστηκε μαζί του όταν τον είδε να μένει πολλά μέτρα πίσω από τους συμπαίκτες του κατάμ τη διάρκεια που έκαναν τζόγκινγκ. Ο Γερμανός τεχνικός φώναξε τον Μήτρογλου κοντά του και του μίλησε με σκοπό να τον...συνετίσει.

Στο τετ α τετ που είχαν ο Λίνεν του μιλούσε σε πολύ έντονο ύφος στα γερμανικά θέλοντας να του δώσει να καταλάβει πως όπως είναι τη δεδομένη στιγμή δεν πάει πουθενά. Πάνω σε αυτή την κουβέντα ποντάρουν στην ΠΑΕ προκειμένου να δουν τον "Μήτρο" να επανέρχεται δυναμικά στο ποδοσφαιρικό προσκήνιο.

Αν δεν "πετύχει" αυτό, θεωρούν πως θα πετύχει η ειρωνία των συμπαικτών του. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός, άλλωστε, πως ο Πάρντο που έφτασε μόνος του στο Μόναχο και είδε τον Μήτρογλου του είπε "Κώστα; Πως έγινες έτσι;".

Εξάλλου η διοίκηση από την πλευρά της έχει δείξει με τον δικό της τρόπο στον 23χρονο στράικερ πως δεν θα τον περιμένει και πολύ. Ήδη στο ρόστερ του συλλόγου υπάρχουν οι Ντάρμπισιρ και Ντιόγκο, με τον τελευταίο να βγάζει "ματια" μέχρι στιγμής, ενώ θέση στην επίθεση μπορούν να πάρουν και οι Επστάιν και Ζαϊρί. Βέβαιο θεωρείται το γεγονός της απόκτησης ενός ακόμη επιθετικού. Όλο αυτό σημαίνει η φετινή σεζόν θα έχει καθοριστικό χαρακτήρα για το μέλλον του Μήτρογλου στο λιμάνι.

Ο παίκτης ή θα καταλάβει τι πρέπει να κάνει και θα το κάνει ή θα γίνουμε όλοι μαρτυρες ενός ακόμη ταλεντου που δεν θα παίξει ποδόσφαιρο επιπέδου λόγω της κακής του νοοτροπίας."

http://www.balla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...