Στον… πάγο και τους δυο!

Στον… πάγο και τους δυο!
Οι Ιταλοί επιμένουν για Γκατούζο, Μπαπτίστα, ωστόσο ο Ολυμπιακός τους βάζει σε… πάγο, αφού διαθέτει το ρόστερ να ανταπροκριθεί στις τρέχουσες αγωνιστικές υποχρεώσεις. Υπομονή συνιστούν στον Πειραιά για τις επόμενες κινήσεις που προσδιορίζονται τον Αύγουστο!


Βέβαια, στον Πειραιά όχι μόνο δεν επιβεβαιώνουν τα μεταγραφικά σενάρια των τελευταίων ημερών, αλλά τονίζουν πως ο Ολυμπιακός διαθέτει το ρόστερ για να καταφέρει να ανταποκριθεί με επιτυχία στις τρέχουσες αγωνιστικές υποχρεώσεις. Ο Λίνεν έχει τη λίστα με τους υποψήφιους στόχους και με υπομονή οι «ερυθρόλευκοι» θα κοιτάξουν να κλείσουν δυο καλές μεταγραφές. Εξάλλου, από Αύγουστο οι υποθέσεις ποδοσφαιριστών θα έχουν γίνει καλύτερες και… φθηνότερες για τον σύλλογο.
Αξίζει πάντως να σημειωθεί, πως οι Νορβηγοί κάνουν λόγο πως ο αμυντικός μέσος της Ρόζενμποργκ, Τζόναθαν Ανάν θα παραχωρηθεί τις επόμενες ώρες, ενώ από τον Ολυμπιακό η περίπτωση του εξετάζεται.

Αύριο η γενική συνέλευση!
Αύριο θα πραγματοποιηθεί η γενική συνέλευση, όπου θα αναδειχθεί και το νέο δ.σ. της ομάδας. Παράλληλα, θα γίνει η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, έτσι και τυπικά ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα είναι ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού, με το μερίδιό του να αγγίζει το 70%.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...